News Flash:

De astazi incepe ”JIHADUL” pentru Spitalul Judetean de Urgenta. Vezi motivele

23 Noiembrie 2015
1431 Vizualizari | 1 Comentarii
Incepand de astazi, luni, 23 noiembrie, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui va fi prezenta o comisie din cadrul Autoritatii Nationale pentru Managementul Calitatii in Sanatate, care va efectua o evaluare completa a serviciilor medicale. In urma acestor constantari, unitatea medicala vasluiana, cea mai mare din Vaslui, va fi incadrata intr-o categorie precum:

-„Nivel acreditat” – pentru indeplinirea a cel putin 85% din indicatorii de evaluare;
- Nivel acreditat cu incredere ridicata” – pentru a 75-84,9% dintre indicatori;
- Nivel acreditat cu incredere medie” – pentru indeplinirea a 45-74,9% dintre indicatori;
-„Nivel neacreditat” – pentru indeplinirea a sub 45% dintre indicatori.

Reprezentatii unitatii medicale afirma ca isi doresc ca unitatea de care se ocupa sa obtina un grad cat mai mare de acreditare. . “A fost o munca asidua pentru noi in ultima perioda, ne-am straduit sa facem in asa fel incat sa indeplinim toate conditiile. Aceasta acreditare reprezinta pentru orice pacient o garantie a faptului ca in spital sunt asigurate conditii de calitate in ceea ce priveste actul medical, cazarea si serviciile oferite” a declarat Ana Rinder, managerul spitalului.


Acreditarea se refera la siguranta procedurilor medicale realizate, la drepturile pacientilor si aspectele administrative, reflectate in analizarea a 1850 de indicatori si a 11 referinte (5 pentru aspectele administrative, doua privind drepturile pacientilor si patru privind managementul serviciilor medicale), ponderate diferit, astfel incat accentul sa fie pus pe managementul serviciilor medicale. In cazul in care sunt depistate nereguli, comisia de evaluare acorda o perioada de gratie, apoi reevalueaza unitatea.

23 noiembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013009 (s)