vineri, 19 aprilie, 2024

De ce a murit, de fapt, Regina Elisabeta! Experții au dezvăluit motivul real

Distribuie:

Publicat:

Moartea Reginei Elisabeta a venit ca un fulger pentru toată lumea. Deși avea o vârstă înaintată, nimeni nu se aștepta la un sfârșit brusc. Cei care au iubit-o pe marea Suverană își doresc să știe care a fost cauza exactă a morții, iar experții au venit cu lămuriri în acest sens.

De ce ar fi murit Regina

Regina a murit la venerabila vârstă de 96 de ani. După ce a fost înmormântată cum se cuvine și s-a mai liniștit atmosfera, specialiștii au eliberat și certificatul de deces, unde au trecut cauza exactă a morții. Se pare că Suverana ar fi murit de Bătrânețe și nu din cauza vreunei boli, având o vârstă extrem de înaintată.

Se pare, însă, că experții regi sunt de cu totul altă părere. Katie Nicholl crede că regina „a murit cu inima frântă” sau “de inimă rea” din cauza pierderii suferite odată cu moartea printului Philipp. Femeia crede că regina a suferit prea mult după ce și-a pierdut cel mai mare sprijin, omul care i-a fost alături încă din tinerețe și așa a ajuns la sfârșit.

„Elisabeta nu ar fi regina pe care o știm, fără sprijinul lui. Ceva a murit în ea odată cu pierderea iubitului ei soț”, a adăugat Nicholl.

Suverana avea totul planificat

Experții regali spun că Suverana avea totul planificat și nu aștepta să mai trăiască mult timp după ce iubitul ei soț a părăsit-o. Sicriele celor doi au fost îngropate în aceeași criptă, iar cu această ocazie a fost organizată si o slujbă la care au participat doar cei mai apropiați membrii ai familiei.

După oficierea slujbei private, sicriele cu trupurile neînsuflețite ale Reginei Elisabeta și Prințului Filip au fost transportate la Capela Memorială Regele George al VI-lea. Acest fapt sugerează că Regina și-a dorit ca ultimul drum în această lume să îl facă alături de soțul ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img