vineri, 19 aprilie, 2024

De ce a renuntat Razvan Simion la X Factor! Are legatura cu Lidia Buble

Distribuie:

Publicat:

Dani Otil si Razvan Simion nu vor mai prezenta X Factor. Cei doi erau gazdele show-ului muzical de la Antena 1 de la inceput, din anul 2011. Se pare ca Razvan a renuntat la acest proiect de televiziune pentru ca nu mai facea fata. Are legatura si cu iubita lui, Lidia Buble, alaturi de care este implicat in mai multe proiecte.

Razvan Simion nu mia facea fata proiectelor in care implicat si a vrut sa faca un pas in spate. Realizatorul tv nu mai are timp de nimic. La inceputul anului, Razvan Simion i-a devenit manager iubitei lui, implicandu-se foarte mult in cariera artistei, dar si in activitatile de studio.

„Proiectele pe care le are, de ceva timp, in managementul echipei Epiq Records, in special al artistei Lidia Buble, nu-i mai permit lui Razvan Simion sa aiba timpul necesar pentru a face si altele in paralel. Aspectul cel mai important este ca, de la inceputul anului, Razvan i-a devenit Lidiei Buble si manager, in adevaratul sens al cuvantului, si se concentreaza si se implica foarte mult in cariera artistei care ii este si iubita, de altfel, dar si in activitatile de studio, ale echipei lui de la casa de productie Epiq”, au declarat surse din apropierea starului de la Antena 1, potrivit click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img