sâmbătă, 20 aprilie, 2024

De ce au explodat atât de mult sloturile Megaways?

Distribuie:

Publicat:

Chiar dacă au funcții asemănătoare, sloturile sunt bazate pe aceleași principii. Trebuie să realizezi linii câștigătoare și să încerci să fii pe profit în goana după speciale, jackpot-uri sau linii care să îți plătească mai mult decât ai pariat. Cu toate acestea, sloturile care sunt recomandate au de cele mai multe ori RTP-uri mai mari sau îți oferă mai multe oportunități.

Sloturile care au explodat în ultima perioadă sunt cele care au echipat un algoritm Megaways. Dacă vrei să afli mai multe informații despre fenomenul ultimilor ani, citește în continuare!

Ce sunt sloturile Megaways?

Deja, în anul 2021 există o sumedenie de sloturi gratis care folosesc algoritmul de Megaways, foarte mulți jucători doar se bucură când văd numele sau nu înțeleg de ce prietenii lor joacă doar sloturi cu această funcție. Gândește-te cât de mult te bucuri atunci când vezi că slotul tău îți oferă 1000 de linii de plată. Acum vei afla că tocmai în anul 2016, o companie numită Big Time Gaming a dezvoltat un software de sloturi numit Megaways care avea următoarele caracteristici:

●      Un ecran de joc obișnuit cu aproximativ același număr de tamburi. Un slot cu Megaways va avea frecvent 6 tamburi

●      Numărul maxim de simboluri de pe un tambur este 7

●      Jocul care rulează un software Megaways poate ajunge chiar și la un număr de SUTE DE MII DE LINII DE PLATĂ. Într-un moment în care toți tamburii au 7 simboluri, numărul total de linii de plată este de 117,469.

Acum întrebarea noastră pentru tine este dacă te vei mai juca vreodată alte sloturi știind că la o apăsare de buton se află jocuri cu un număr de 1000 de ori mai mare al liniilor de plată.

Un slot cu Megaways are o funcție specială care permite tamburilor să se extindă chiar în timpul jocului făcând posibile câștiguri foarte, foarte mari.

Sloturile Megaways sunt din ce în ce mai întâlnite

Primul moment în care au fost lansate, sloturile cu funcții Megaways nu au impresionat atât de mult, dar pe măsură ce jucătorii se bucurau de câștiguri mai mari, spectacol mai mare pe ecranul de joc și apreciau mai mult jocurile Megaways, companiile care dezvoltau jocuri au început să cumpere licența pentru a folosi Megaways în sloturile pe care le dezvoltau.

Din momentul în care sloturile dezvoltate de Big Time Gaming erau lansate, toate având software Megaways, acestea ieșeau foarte mult în evidență fiind cerute foarte des de jucători. Sloturi precum Holy Diver, White Rabbit, Dragon Born sau Bonanza sunt doar câteva dintre titlurile care au consacrat modul de joc Megaways.

Așadar, am ajuns să vedem peste tot reclame la sloturile Megaways și să le întâlnim la majoritatea operatorilor de jocuri de noroc din România datorită companiilor mari de la nivel global care au cumpărat licența Megaways. Relax Gaming, Fantasma, Red Tiger Gaming și Storm Gaming sunt doar câteva nume care acum pot comercializa Megaways.

De ce jucătorii apreciază atât de mult aceste sloturi?

Totul vine de la jucători. Un dezvoltator precum Red Tiger Gaming nu ar fi plătit licența BTG dacă jucătorii nu s-ar fi arătat interesați de modul de joc. Unul dintre principalele motive pentru care jucătorii, dar și tu ar trebui să alegeți Megaways este numărul de linii de plată disponibil într-un astfel de joc. Preferi un slot cu 20 de linii de plată sau unul cu 20.000? Răspunsul este unul simplu.

Am dat exemplul celor de la Red Tiger Gaming deoarece ei sunt printre singurii care au reușit să dezvolte un slot care oferă 60 de milioane de linii de plată. Laser Fruit este numele slotului și dacă nu l-ai încercat încă, ar trebui să o faci.

O să devină sloturile Megaways un standard pentru sloturi?

Chiar și sloturile care au încă un ecran standard de câteva linii de plată sunt jucate de către toți jucătorii. Cu toate acestea, Megaways pare a fi una dintre funcțiile care au un potențial foarte mare de revoluționare a industriei. Viteza cu care toți dezvoltatorii de sloturi au adoptat acest stil de joc este un semnal foarte puternic pentru un viitor care nu va mai fi la fel ca și până acum.

Concluzie

Ce a dus la explozia de popularitate a sloturilor care promovează software-ul Megaways? Un spectacol nou, senzații noi pentru jucători și ceva nou de văzut pe ecranele de joc. Asta așteptăm de la toate sloturile pe care le încercăm și deși revoluționarea pieței nu are loc în fiecare an, atunci când se întâmplă, toată industria răsună. Iar acum fiecare developer răsună Megaways cât de tare și cât de clar.

Dacă nu ai încercat sloturile Megaways, îți recomandăm să iei un procent din bugetul tău și să încerci să prinzi o specială Megaways. Vei vedea cu ochii tăi ce înseamnă să ai zeci de mii de linii de plată.

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img