News Flash:

De ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari?

3 Mai 2015
1566 Vizualizari | 0 Comentarii
Un bust generos va atrage mereu atentia barbatilor si intotdeauna vor avea cuvinte de apreciere la adresa lor. Barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari din diferite motive. Pentru unii poate fi doar o simpla curiozitate, iar pentru altii sa devina o adevarata obsesie.

Ii stimuleaza vizual
Spre deosebire de femei, barbatii au nevoie sa vada ca sa se excite. Nu este de mirare ca bustul unei femei primeste o atentie deosebita din partea barbatului. Dupa posterior, bustul este a doua calitate fizica dupa care barbatii sunt innebuniti. Barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari fiindca acest lucru ii excita.

Sunt un simbol al fertilitatii
Sanii mari sunt catalogati de barbati ca fiind o trasatura cat se poate de feminina. Din punctul lor de vedere sanii mari si naturali sunt un simbol al fertilitatii.

Din curiozitate
Natura erotica a sanilor este amplificata si de faptul ca trebuie ascunsi sub haine, iar barbatii au tendinta de a vrea ceea ce nu pot avea, iar curiozitatea le este starnita atunci cand nu pot vedea. In aceasta situatie sanii mari devin un fruct interzis din care toti barbatii vor sa muste. In cele mai multe situatii barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari din curiozitate.

Cred ca le excita mai usor
Una dintre cele mai importante zone erogene a femeii sunt sanii, iar cu cat sunt mai mari, in mintea barbatilor devin si mai apetisanti si isi imagineaza deja cum ii rasfata. Barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari fiindca ii considera un aliat de nadejde in aducerea partenerei pe culmile extazului.

Presiunea sociala
Unul din principalele motive pentru care barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari poate fi explicat si prin faptul ca societatea incurajeaza acest lucru. In toate revistele sunt promovate femeile care isi pun perfect in valoare aceasta calitate.

Cred ca sunt mai bune la pat
Barbatii considera ca femeile cu sanii mari sunt mai bune din punct de vedere sexual. Ei le asociaza de multe ori cu actritele din filmele porno care indeplinesc toate fanteziile sexuale ale barbatilor.

din curiozitate presiunea sociala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025241 (s)