vineri, 26 aprilie, 2024

De ce Johnny Depp nu o privește pe Amber Heard în timpul procesului

Distribuie:

Publicat:

Amber Heard și avocata lui Johnny Depp, Camille Vasquez, au avut o „discuție aprinsă” în timpul interogatoriului de luni după-amiază, 16 mai. Actrița în vârstă de 36 de ani a părut deranjată în special când a fost adus în discuție subiectul acordului de divorț de 7 milioane de dolari, care nu a fost niciodată donat integral în scopuri caritabile, așa cum a promis. Heard a fost, de asemenea, chestionată cu privire la faptul că nu a solicitat tratament medical după numeroasele presupuse atacuri ale lui Depp.

De ce Johnny Depp nu o privește în ochi pe Amber Heard

Avocata actorului, Camille Vasquez, a început prin a o întreba pe Amber Heard: „Domnul Depp nu s-a uitat la tine nici măcar o dată în tot acest proces, nu-i așa?”

„Nu, din câte am observat eu, nu”, a răspuns actrița din Aquaman.

„Te-ai uitat la el de multe ori, nu-i așa?”, a spus Vasquez.

„Da, am făcut-o”, a răspuns Heard.

„Știi exact de ce domnul Depp nu se uită înapoi la tine, nu-i așa?” a întrebat Vasquez. „A promis că nu-i vei mai vedea niciodată ochii, este adevărat?”.

În iulie 2016, la două luni după ce Amber Heard a cerut un ordin de restricție temporară, ea a aranjat să se întâlnească cu Johnny Depp în San Francisco. Fostul agent al celor doi a declarat la proces că acest lucru s-a întâmplat pentru că actrița dorea să se împace cu Depp, lucru pe care ea l-a negat mai devreme, luni, 16 mai. „Am vrut să diminuez animozitatea, am vrut să mă împac în acest fel. Nu am vrut să mă împac din nou cu el”, a spus Amber, potrivit yahoo.com.

O înregistrare audio de la întâlnire a fost redată juriului. Pe înregistrare se aude cum Depp îi spune lui Heard: „Nu va trebui să ne mai vedem niciodată. … Nu-mi vei mai vedea ochii din nou”.

Vasquez i-a spus lui Heard: „Și-a ținut promisiunea, nu-i așa?”.

„Din câte știu eu, nu se poate uita la mine”, a răspuns Heard.

„Nu se va uita la tine, nu-i așa, doamnă Heard?” a spus Vasquez.

„Nu poate”, a răspuns actrița.

Amber Heard: „Nu am solicitat tratament medical”

Tensiunea nu a scăzut apoi. Lui Amber Heard i s-au arătat fotografii de la mai multe evenimente din 2014 și 2015 în care apare nevătămată, la câteva ore sau zile după presupusele incidente violente cu actorul din Pirații din Caraibe.

După Gala Met din 2014, Heard a declarat că Depp a lovit-o atât de tare încât a crezut că i-a spart nasul. Heard nu a solicitat tratament medical și a mers la Spike TV, la evenimentul Don Rickles: One Night Only, în noaptea următoare cu Depp.

Actrița a susținut că s-a confrutat cu o situație în care a fost luată ostatică timp de trei zile în Australia, în martie 2015. Când a fost întrebată dacă a apelat la tratament medical după aceea, ea a răspuns: „Nu am solicitat tratament medical după Australia, nu”

„Nu pentru viol?” a întrebat Vasquez.

Heard, care a tresărit la auzul acestui cuvânt, a răspuns: „Nu, nu am spus nimănui”.

Amber Heard, despre banii pe care a spus că i-a donat

Johnny Depp a fost de acord să îi plătească lui Amber Heard 7 milioane de dolari atunci când au soluționat divorțul în 2016. Banii au venit în rate, dar au fost plătiți integral în februarie 2018. Instanței i-a fost prezentat un clip cu actrița la un talk-show în octombrie 2018, în care spunea că a donat întreaga sumă decontată Uniunii Americane pentru Libertăți Civile (ACLU) și Spitalului pentru Copii din Los Angeles, deoarece „nu a vrut nimic” de la fostul ei soț.

„Nu am reușit încă să îmi îndeplinesc aceste obligații”, a recunoscut Heard.

Heard a declarat, luni, în timpul interogatoriului, că nu a putut să-și îndeplinească promisiunea de a dona 3,5 milioane de dolari pentru fiecare organizație caritabilă „pentru că Johnny m-a dat în judecată pentru 50 de milioane de dolari”. Cu toate acestea, Vasquez a remarcat că Heard a avut întreaga înțelegere timp de 13 luni înainte de a fi dată în judecată de Depp din cauza articolului său de opinie din 2018 din Washington Post. Vasquez a sugerat că Heard „a vrut banii domnului Depp” și că a jurat să doneze doar pentru a da bine în presă.

„Ai vrut să fii văzută… ca o victimă nobilă a violenței domestice„, a spus Vasquez.

Heard a ripostat: „Niciodată, niciodată nu am vrut să fiu văzută ca o victimă. Și nici nu m-am numit vreodată una”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img