News Flash:

De ce nu a făcut Alexandra Velniciuc copii? Actrița a dezvăluit realul motiv

8 August 2022
457 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 08T063754 416

Alexandra Velniciuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Șerban Puiu. Cei doi se iubesc de mai bine de 20 de ani, însă nu au copii. Actrița în vârstă de 41 de ani nu regretă că nu a făcut acest pas și a dezvăluit și realul motiv pentru care nu și-a dorit să devină mamă.

Deși sunt împreună de mai bine de 20 de ani, Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu nu au copii. Cei doi nu făcut acest pas, ia actrița nu regretă deloc asta. Ba mai mult, ea spune că se felicită că nu sunt părinți.

De ce nu a făcut Alexandra Velniciuc copii

În vârstă de 41 de ani, Alexandra Velniciuc nu are copii. Invitată în podcasul ‘’Acasă la Măruță’’, actrița a spus că nu și-a dorit să devină mamă și că se felicită pentru că ea și partenerul ei nu sunt părinți. Pe cealaltă parte, Șerban Puiu, soțul ei, o contrazice pe actriță și spune că ea suferă enorm din cauza asta.

‘’Alexandra Velniciuc: Eu mă felicit că nu suntem părinți!
Șerban: Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte. Alexandra: Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.”, au declarat Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu.

De asemenea, Șerban Puiu recunoaște că exigențele și pretențiile pe care le-ar fi avut de la un copil ar fi fost mult prea mari. Acesta spune că regretă că actrița nu este mamă, deoarece ar fi fost una excelentă, recunoaște el.

‘’Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja”, a mai adăugat Șerban Puiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038954 (s)