vineri, 19 aprilie, 2024

De ce nu-i mai răspunde Radu Vâlcan lui Răzvan Fodor la telefon

Distribuie:

Publicat:

Radu Vâlcan și Răzvan Fodor sunt foarte buni prieteni, de mai mulți ani. Sunt doi bărbați cât se poate de sinceri și le prezintă fanilor viața așa cum este ea, fără filtre. De data aceasta, amândoi s-au cam ”ciondănit” pe conturile lor de Instagram, dintr-un singur motiv: apelurile telefonice.

Acum mai mult timp, partenerul de viață al Adelei Popescu a postat un videoclip pe Instagram în care a explicat că Răzvan Fodor nu dorește să îi răspundă la telefon în mod intenționat și că și-a dat seama de acest lucru.

De ce nu-i mai răspunde Radu Vâlcan lui Răzvan Fodor la telefon
Pe atunci, Radu Vâlcan a explicat că este convins că Răzvan Fodor i-a văzut apelurile, deoarece tocmai postase o fotografie pe rețelele de socializare. De data aceasta, Radu Vâlcan i-a mai bătut un astfel de apropo prietenului său.

Radu Vâlcan i-a spus prietenului său că, cel mai probabil, se va revanșa și îl va suna, deoarece va rămâne acasă fără soția lui, Irina Fodor, care a plecat în America Express 2022, cel mai dur reality show din România.

Ei bine, chiar așa s-a și întâmplat, Răzvan Fodor l-a contactat pe Radu Vâlcan la scurt timp după ce Irina Fodor a plecat de acasă. Soțul Adelei Popescu ”s-a ținut bine” și nu i-a răspuns la telefon.

Radu Vâlcan și Răzvan Fodor, tachinări în mediul online
Show-ul America Express de la Antena 1 va reveni peste doar câteva luni pe micile ecrane, spre bucuria fanilor emisiunii. Concurenții au plecat în aventura vieții lor fără măcar să știe ce îi așteaptă.

Și sezonul acesta este prezentat de Irina Fodor, așadar Răzvan Fodor va rămâne ”fără soție” o perioadă.

”Știți că v-am spus la un moment dat că eram puțin ofuscat pe Fodor, pentru că nu-mi răspundea la telefon? Ei bine, acum că a plecat Irina, m-am trezit cu un apel pierdut de la el. Băi, oameni buni, nu l-am sunat înapoi. Și știți de ce? Pentru că sunt al naiba și orgolios, de aia”, a explicat Radu Vâlcan pe Instagram.

Bineînțeles, răspunsul lui Răzvan Fodor nu a întârziat să apară și soțul prezentatoarei de la America Express i-a dat imediat replica prietenului său.

”Nu mai fi orgolios, băi Vâlchi. Că uite rămânem nevorbiți și rămânem doar cu story-urile astea. Astăzi nu mai am cum să te sun pentru că am toată ziua treabă”, a răspuns Răzvan Fodor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img