vineri, 29 martie, 2024

De ce nu poarta Pepe verigheta cand canta in strainatate? In tara, insa, bijuteria e nelipsita de pe inelar

Distribuie:

Publicat:

Pepe are o casnicie fericita alaturi de Raluca, tanara care i-a daruit doua fetite, pe Maria si pe Rosa. Artistul se considera un barbat implinit, pe langa familia frumoasa pe care o are, se bucura si de o cariera de succes.

In februarie si martie, Pepe a cantat intr-un club din Austria si, la niciun spectacol din cele doua, nu a purtat verigheta. In aceeasi perioada, artistul a avut o multime de concerte si in Romania, in cluburi, pub-uri sau berarii, insa n-a urcat pe scena fara bijuteria de pe inelar. Pepe are, se pare, o strategie noua de a-si atrage admiratoarele de partea lui. Cel putin pe cele aflate la mare departare de… casa.

Pepe si sotia lui, Raluca Pastrama, formeaza impreuna cu cele doua fetite ale lor o familie foarte frumoasa. Desi se mai confrunta cu diverse probleme, cei doi se inteleg de minune si le dedica foarte mult timp micutelor. Recent, artistul nu a rezistat si a facut in direct o serie de marturisiri despre sotia sa: “Am cunoscut-o exact asa cum este acum: vesela, tanara, frumoasa, plina de viata… Ma bucur din suflet ca nu s-a schimbat si sunt foarte fericit cu alegerea partenerei. Ea este femeia care mi-a dat liniste”, a declarat Pepe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img