vineri, 26 aprilie, 2024

De ce nu vrea Speak să moară în același avion cu Ștefan Bănică Jr.. Artistul a dezvăluit care ar fi dezavantajul

Distribuie:

Publicat:

Speak le-a dezvăluit fanilor lui una dintre temerile surprinzătoare pe care le are când se urcă într-un avion. Nu, nu este simpla prăbușirea a a avionului, ci prăbușirea în timp ce se află la bord și celebrități precum Ștefan Bănică Jr. Artistul a explicat de ce nu vrea să moară în același avion cu celebrul cântăreț.

Mulți oameni se tem de zborul cu avionul din cauza gândului că aparatul s-ar putea prăbuși, dar teama lui Speak este mai mare dacă acest lucru se întâmplă când alături de el la bord este și Ștefan Bănică Jr. Artistul a mărturisit că nu vrea să moară în același avion cu marele star și a dezvăluit motivul în mediul online.

De ce nu vrea Speak să moară în același avion cu Ștefan Bănică Jr

Într-o postare recentă pe contul său de Instagram, Speak a mărturisit că se gândește adesea la o posibilă prăbușire atunci când se află într-un avion. Totuși, dacă ar fi ca o astfel de tragedie să i se întâmple, artistul își dorește să fie singura vedetă din avion.

Pentru că a zburat de multe ori cu artiști și personalități legendare ale României, Speak a recunoscut că și-ar dori ca aceștia să nu fie la bord în cazul unei prăbușiri, pentru că moartea lui ar ajunge să fie trecută cu vederea. Artistul crede că lumea ar fi prea preocupată de marile vedete, iar el nu ar mai avea parte de un tribut la fel de impresionant.

„Să vă povestesc un gând care mă macină de fiecare dată când zbor cu avionul. (…) Mie nu-mi place când zbor cu legende, cu monști care sunt masivi. (…) Eu mă bazez cumva că atunci când o să mor o să mi se facă un tribut ceva. Când zbor cu băieți din ăștia foarte mari, Ștefan Bănică, Loredana, Fuego, Halep … dacă e să pice avionul, îți dai seama ”Mamă, a murit Ștefan Bănică, a murit Loredana și Speak”. Nu o să plângă nimeni, mama cu tata, cu prietenii, doi, trei și aia e. I-am zis domnului Ștefan Bănică ”cam prin asta trec”, a zis că sunt tâmpit.”, le-a explicat Speak fanilor lui, pe InstaStories.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img