joi, 18 aprilie, 2024

De ce s-a despartit Madalina Ghenea de Leonardo DiCaprio?

Distribuie:

Publicat:

Prin patul lui Leonardo DiCaprio au trecut multe femei, dar toate relatiile actorului s-au incheiat dupa un timp scurt. Abia acum s-a aflat motivul pentru care femeile din viata lui Leonardo, printre care se numara si Madalina Ghenea, s-au despartit de el.

O fosta iubita de-a lui Leonardo DiCaprio a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor femeilor: “Cat de bun este la pat actorul?”.

„In timpul actului sexual, Leo, care statea pe spate,  si-a luat tigara electronica si o pereche de casti antizgomot, a inchis ochii si imi facea semn sa continui”, a declarat fosta iubita.

De asemenea, o alta fosta iubita de-a lui s-a plans de “performantele” actorului in pat. „Cand am vazut cat era de dotat, e titanic,  am crezut ca este un armasar care ma va satisface extraordinar. Numai ca avea sa ma dezamageasca imediat. Pe langa faptul ca nu a reusit decat un act sexual de un minut, mi-a pus si niste intrebari grosolane despre igiena personala. M-a intrebat chiar si daca m-am testat sa vad daca am gonoree sau alte boli cu transmitere sexual. Actul sexual cu el nu a durat nici cat trailerul la unele din filmele lui”, a spus Bobbie Brown.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img