joi, 18 aprilie, 2024

De ce s-a testat de coronavirus Simona Gherghe? ”A spus ca nu o pot obliga eu sa faca testul”

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe a anunțat că s-a testat pentru noul coronavirus, dar că rezultatul a fost negativ, așa că a putut răsufla ușurată.

Simona Gherghe a povestit și motivul pentru care a ales să se testeze, deși în ultimele luni a fost extrem de atentă, s-a izolat cu familia la locuința de lângă București și a militat atât pentru purtarea măștii, cât și pentru distanțare socială.

”Vineri am avut o durere de cap foarte puternică și care a fost determinată de o discuție cu un om foarte apropiat de familia noastră, care m-a sunat joi și mi-a spus că nu poate veni la noi pentru că-i este foare rău. I-am spus să facă testul de coronavirus, i-am spus chiar că-i voi transfera eu banii pentru acesta. A refuzat. A spus că nu o pot obliga eu să facă testul. Așa este! I-am spus că nu e o joacă acest lucru, că trebuie să fim responsabili (…) Așa că după ce m-am simțit rău, având în vedere că virusul acesta are atât de multe simptome, iar durerea de cap este unul dintre acestea, m-am programat și m-am dus la o clinică privată și am făcut testul. A durat 30 de ore până am aflat rezultatul, nu vreți să știți cum a fost…a venit însă, e negativ. Suntem bine toți, asta este tot ce contează acum”, a mărturisit Simona Gherghe într-un live pe Instagram.

Mai mult, Simona Gherghe a mărturisit că după experiența neplăcută trăită în ultimele zile a decis ca atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei să poarte mască chiar și în aer liber.

”Familia noastră a decis ca de-acum încolo să purtăm mască atunci când ieșim din casă, indiferent dacă e vorba de ieșit în aer liber. Este decizia noastră”, a precizat Simona Gherghe.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img