marți, 19 martie, 2024

De ce s-au despărțit Bănel Nicoliță și soția sa Cristina

Distribuie:

Publicat:

Bănel Nicoliță (35 de ani) a dezvăluit că a divorțat de soția sa, Cristina. Oficial, mariajul a fost înregistrat în luna februarie 2020, dar, fostul fotbalist a precizat că ruptura dintre ei doi s-a produs de peste doi ani.

Fostul fotbalist al celor de la Steaua a ținut să facă această rectificare, după ce în presă au apărut informații legate de o nouă idilă.

”Trebuie să vă spun că eu și Cristina nu mai suntem oficial soț și soție din februarie, acest an, dar nu mai formăm un cuplu de peste doi ani și jumătate, aproape trei.

Însă, eu și Cristina ne vom preocupa de cei doi copii ai noștri, cărora vrem să le oferim tot ce putem. Pentru ei vom face totul. În rest, fiecare cu viața lui”, a spus Nicoliță, la Pro TV.

Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina! Cum a cunoscut-o pe superba femeie, care i-a devenit soție
Bănel și Cristina, ex-Pisică, s-au căsătorit în luna iunie a anului 2014, în Brăila, acolo unde s-a născut sportivul. Cristina, un etalon în materie de eleganță, dar mai ales de discreție, nu a comentat nimic pe marginea acestui subiect. Ei au împreună două fetițe, Amalia și Natalia.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca studia la Finanțe și Bănci, iar Nicoliță evolua la Steaua.

”Ne-am cunoscut în Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, declara, cu ceva timp în urmă, Cristina Nicoliță.

Potrivit infobraila.ro, Cristina a urmat cursurile Școlii Generale nr.28, actualmente Vasile Alecsandri, și apoi Colegiul Economic Ion Ghica.

Nicoliță: ”Dacă nu era divorțat, nu apăream niciodată!”
În gimnaziu s-a remarcat într-o piesă de teatru în care a jucat rolul Chiriței. De atunci, toată lumea i-a spus așa, iar porecla i-a rămas Cristinei foarte multă vreme.

”Ne înţelegem foarte bine acum, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creştem cu tot ce avem mai bun. Avem dreptul la viaţă şi pot să umblu cu cine vreau eu, sunt divorţat. Dacă nu eram divorţat, nu apăream nicioadată”, a mai spus Nicoliță.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img