joi, 25 aprilie, 2024

De ce s-au despartit, de fapt, Marius si Andreea Pirui de la Puterea Dragostei? Jador este la mijloc? DEZVALUIRI

Distribuie:

Publicat:

Toți vorbeau foarte frumos despre cuplul Andreea Pirui – Marius. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, prieteni cu cei doi, credeau că relația de iubire dintre ei este una trainică. De altfel, recent, într-un interviu Manuela Oprișiu chiar spunea că Marius și Andreea Pirui sunt foarte îndrăgostiți și îi vedea ca pe un cuplu solid.

Când toți se gândeau că Andreea Pirui și Marius vor anunța o nuntă, ei au spus că s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de Marius și a fost unul sec. „Bună ziua, dragilor! În urma unei discuții cu Andreea, am ajuns amândoi la un numitor comun și anume că nu mai dorim să formăm un cuplu de azi înainte. Prefer să aflați de la noi și nu de la terțe persoane. Vă mulțumesc că ne-ați susținut ca un întreg! Sunteți minunați! Vă doresc o săptămână liniștită, a scris Marius de la Puterea Dragostei”, a scris Marius pe contul lui de Instagram.

Andreea Pirui a confirmat și ea despărțirea cu un ”da” atunci când a fost întrebată dacă e adevărat că nu mai e cu Marius.

De ce s-au despărțit Marius de Andreea Pirui. Ce discuții au fost între ei?

Marius și Andreea pirui s-au despărțit. ”Pe ei îi văd împreună cel mai mult. Sunt amândoi serioși, maturi. Fac un cuplu frumos, se iubesc”, așa vorbea și Mary de la Puterea Dragostei despre Andreea Pirui și Marius, în urmă cu câteva săptămâni.

Și totuși, fără un motiv foarte clar pentru fanii lor, cei doi s-au despărțit. Așa că acum, toată lumea încearcă să afle care este adevăratul motiv al despărțirii și dacă mai sunt șanse de împăcare între ei.

continuarea pe wow biz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img