joi, 28 martie, 2024

De ce sa bei otet de mere inainte de culcare

Distribuie:

Publicat:

Iata cum te poate ajuta otetul de mere, atunci cand este consumat inainte de culcare:

1. Te scapa de sughit
Gustul acru al otetului stimuleaza nervii din gat care sunt cauza sughiturilor. Acest lucru face nervii sa uite de nevoia de a sughita.
Ia o lingurita de otet de cidru de mere organic si inghite.

2. Tratament impotriva durerii de gat
Bacteria responsabila pentru durerie in gat nu poate supravietui mediului acidic pe care otetul il creaza.
Cu o ora inainte de culcare, ia o lingurita de otet de cidru de mere. O ora mai tarziu, mai ia o lingurita si inca una inainte sa te culci.

Combinatia dintre ceapa si otet de mere, leac eficient pentru petele maro de pe maini

3. Desfunda nasul
Alergiile te tin treaz pana tarziu? Otetul de cidru de mere contine vitaminele B1, B2, A si E, pe langa potasiu si magneziu. Acestea lucreaza impreuna pentru a subtia mucusul, curatandu-ti sinusurile.
Amesteca o linguria de otet de cidru de mere cu un pahar de apa si bea combinatia inainte de culcare pentru un remediu rapid.

4. Trateaza halitoza
Daca te trezesti cu o respiratie urat mirositoare, abundenta de bacterie din cavitatea bucala este probabil cauza. Otetul de cidru de mere va elimina aceasta bacterie si iti va pastra gura curata pe toata durata noptii.
Ia o lingura de otet inainte de culcare.

5. Previne indigestia
Indigestia si insomnia sunt foarte bune prietene. Otetul de mere desparte acea prietenie mai repede decat poti spune “otetul de mere este cel mai bun!”

Amesteca o lingurita de otet de cidru de mere cu o lingurita de miere intr-un pahar cu apa calda. Bea acest amestec cu 30 de minute inainte de culcare.

sursa:lyla.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img