joi, 25 aprilie, 2024

De ce sa nu mai arunci niciodata cojile de ou

Distribuie:

Publicat:

Atunci cand consumi calciu in mod regulat, vei scapa de slabiciunile provocate de lipsa lui si vei preveni aparitia osteoporozei. In plus, vei stimula maduva sa prduca celulele de sange, tratand tensiunea ridicata si nivelul mare de colesterol. Coaja de ou este recomandata de experti ca find cel mai eficient supliment cu calciu. Contine si fier, zinc, cupru, mangan, fluor, crom si fosfor. Iata cum o poti folosi pentru a te bucura de efectele ei.

1. Curatarea sangelui si intarirea organismului – Ai nevoie de 5 coji de ou si 3 litri de apa. Se spala bine cojile de oua, se zdrobesc bine si se pun apa. Amestecul se tine la frigider timp de sapte zile. Dupa sapte zile poti incepe sa bei apa. Adauga suc de lamaie daca iti doresti un gust mai bun. Bea doua sau trei pahare de amestec in fiecare zi, noteaza clicksanatate.ro.

2. Glanda tiroida – Se iau 8 coji de doua si doua lamai. Cojile se spala si se zdrobesc bine. Se storc lamaile si se pune sucul peste coji. Se lasa amestecul la frigider timp de cateva zile. Cand observi ca s-au inmuiat, stoarce lichidul din ele. Amesteca lichidul cu 1 litru de shnapps si 1 kilogram de miere. Lasa sa stea 7 zile. Ia o lingurita de 4 ori pe zi, inainte de mese.

3. Gastrita, ulcer – Se ia o cantitate mica de coji de ou si se zdrobeste. Adauga doua linguri de suc de lamaie deasupra lor si asteapta sa se inmoaie. Adauga apoi 100ml de lapte cald. Consuma acest amestec pe stomacul gol, de doua ori pe zi, o data dimineata, o data seara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img