vineri, 26 aprilie, 2024

De ce se teme cel mai mult Dani Oțil. Prezentatorul TV a mărturisit totul: ”Mi se ridică parul pe mine”

Distribuie:

Publicat:

Dani Oțil face serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatorul TV a mărturisit care este cea mai mare temere a lui și susține că a avut această frică încă din copilărie. Iată de ce se teme cel mai mult matinalul!

Îl vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar și cu umorul său specific, însă de această dată Dani Oțil a mărturisit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani care este cea mai mare temere a lui. Prezentatorul TV susține că a fost marcat de acest lucru încă din copilărie.

Cea mai mare temere a lui Dani Oțil

Dani Oțil este destul de sincer, astfel că le oferă de fiecare dată telespectatorilor de la Antena 1 detalii din viața sa. De această dată, prezentatorul TV a mărturisit că îi este teamă să meargă la doctor și să vadă seringi. Dani Oțil susține că teama asta o are încă din copilărie și nu poate scăpa de ea nici în prezent.

''Mie mi se ridică părul pe ceafă și acum dacă îmi arătați o seringă. Eu nu vreau să văd o seringă deoarece ceva din copilăria mea, dar nu știu ce, îmi face treaba asta. Deci tava aia de inox celebră, și acum mi se ridică părul pe mine, mă dau pe spate și astăzi chiar dacă știu ca e bine, dar ditamai adultul…'', a declarat Dani Oțil, în exclusivitate la Neatza cu Răzvan și Dani.

Își mai dorește sau nu Dani Oțil un copil?!

Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu, au devenit părinții în urmă cu nouă luni, iar cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil a mărturisit că momentan nu își mai dorește încă un copil.

"Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă (…)", a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img