vineri, 29 martie, 2024

De ce te trezesti in timpul noptii?

Distribuie:

Publicat:

Medicina traditionala chineza foloseste meridianele energetice pentru acupunctura. Aceste meridiane energetice sunt conectate la un sistem orar care, conform medicinei chineze antice, energizeaza diferite parti ale corpului. Asa ca, in functie de ora la care te trezesti in timpul noptii, corpul tau ar putea experimenta anumite senzatii si comunica diferite probleme fizice sau emotionale. Iata de ce te trezesti in timpul noptii!

Care sunt motivele pentru care te trezesti in timpul noptii? Se crede ca in timpul ciclului somnului este momentul in care primim mesaje de la o putere mai mare, iar aceste mesaje ar putea evidentia chiar si detalii despre calatoria ta spirituala. Obisnuiesti sa te trezesti la aceeasi ora in fiecare noapte? Iata ce inseamna trezitul in fiecare interval orar de-a lungul somnului din timpul noptii!

1. Intre 9 si 11 P.M.

Daca ai probleme cu somnul intre aceste ore, s-ar putea sa fie un semn al stresului. Aceasta este ora obisnuita de culcare pentru cei mai multi oameni. Insa daca ai prea multe griji sau esti prea stresat, nu vei putea sa dormi intre 9 si 11 P.M. Este recomandata meditatia pentru a te ajuta sa adormi din nou.

2. Intre 11 P.M. si 1 A.M

Medicina chineza antica spune ca acesta este momentul in care vezica biliara este activa. Daca te trezesti intre aceste ore, poate semnifica faptul ca ai parte de o dezamagire emotionala, asa ca este important sa te accepti asa cum esti si sa te ierti sau sa ii ierti pe cei care ti-au gresit.

3. Intre 1 si 3 A.M.

Meridianul energiei dintre aceste ore este conectat cu ficatul. Trezirea in acest interval orar are legatura cu furia si energia yang in exces. Pentru a reusi sa adormi la loc, incearca sa bei apa rece si sa meditezi.

4. Intre 3 si 5 A.M.

Acest interval orar este corelat cu plamanii, dar si cu tristetea pe care o simti in viata ta de zi cu zi. Daca te trezesti in jurul acestor ore din timpul noptii, s-ar putea sa fie un semn conform careia o putere mai mare te avertizeaza ca ceva este in neregula in viata ta si te ghideaza catre un scop mai important al vietii tale. Pentru a adormi la loc, incearca exercitii de respiratie si rugaciuni.

5. Intre 5 si 7 A.M.

Fluxul de energie din aceasta perioada a diminetii se afla situat in intestinul gros. Trezirea in acest moment al ciclului somnului ar putea indica si unele blocaje emotionale. Daca vrei sa mergi inapoi la somn, incearca sa iti intinzi muschii sau sa folosesti toaleta. Corpul uman este fascinant. Daca reusim sa invatam sa observam si sa ascultam lucrurile pe care incearca sa ni le transmita, s-ar putea sa reusim sa ne imbunatatim multe dintre aspectele fizice si spirituale ale vietii noastre.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img