vineri, 19 aprilie, 2024

De ce trebuie să îți faci duș după ce ai intrat în mare. Sănătatea ta este în pericol dacă nu respecți asta

Distribuie:

Publicat:

Sezonul estival ne împinge pe toți în apa mării pentru puțină relaxare. Este bine cunoscut faptul că apa mării are numeroase beneficii asupra organismului și a pielii. Este bine, însă, să nu se exagereze și asta pentru că riști să îți pui corpul în pericol. Află de ce trebuie să faci duș imediat după ce ieși din mare.

Dușul este esențial după o bălăceală în apa marii. Apa sărată are foarte multe beneficii pentru pielea noastră. Aceasta conține minerale precum magneziu, sodiu, calciu, clorură și sulfat. Ele acționează ca niște cosmetice naturale.

De ce e bine să îți faci duș după ce intri în mare

Apa sărată a mării are foarte multe beneficii asupra pielii noastre. Ea este bună și pentru combaterea acneei, închide porii, absoarbe excesul de sebum și echilibrează formarea acestuia. Apa sărată acționează ca un antibacterian și ajută la eliminearea și combaterea mai multor infecții bacteriene.

Deși până acum am enumerat numai beneficii ale apei sărate, este bine să știi că trebuie să îți faci duș imediat ce ieși din mare. De ce? Ei bine, apa mării îți usucă pielea, își pierde din strălucire, iar parul se usucă foarte tare. Firele de păr vor începe să se despice, motiv pentru care trebuie să faci duș după fiecare bălăceală în mare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img