vineri, 19 aprilie, 2024

De ce va lipsi Stefan Banica de la aniversarea fiicei lui, Violeta

Distribuie:

Publicat:

Ca in fiecare an, Stefan Banica incepe seria concertelor traditionalede Craciun, pe care le va sustine in perioada 13-16 decembrie, la Sala Palatului. Aniversarea fiicei lui il va prinde din nou pe cantaret intre reprezentatii si repetitii, asa ca se va multumi sa o sarbatoreasca pe Violeta fie pentru scurt timp, fie dupa terminarea spectacolelor.

Cantaretul si juratul „X Factor” (Antena 1) va sustine concertele traditionale de Craciun de la Sala Palatului inclusiv pe 15 decembrie, cand fiica lui si a Andreei Marin, Ana Violeta, va implini 11 ani. Stefan Banica (51 de ani) va sarbatori astfel ziua fetitei lui de pe scena sau de la repetitii. Chiar daca va fi extrem de ocupat, cel mai probabil isi va gasi timp sa stea cu Violeta pentru cateva ore.

Stefan Banica: „Pentru mine, ca parinte, e un pret foarte mare”

„Totul are un pret pe care eu il simt din ce in ce mai acut: timpul dedicat mie, ca om, care, de fapt, nu e doar al meu, ci apartine si familiei mele, si oamenilor dragi. Mereu incerc sa impac si capra, si varza, si asta e ceva foarte greu. Uite, de pilda, fiica mea, Violeta, e nascuta pe 15 decembrie, iar acum implineste 11 ani, in vreme ce cu show-urile mele de Craciun am ajuns la seria cu numarul 17. Ce inseamna asta? Ca nu cred ca a existat vreun an in care sa fi putut sa stau cu ea toata ziua, pe 15 decembrie. Ceea ce, pentru mine, ca parinte, e un pret foarte mare”, a povestit Stefan Banica intr-un interviu pentru revista „Formula AS”.

De la Sala Palatului, in direct la „X Factor”

Actorul a avut un an plin, cu spectacole de teatru, show-uri de muzica si filmari pentru un serial de comedie la Antena 1 si pentru „X Factor”. Pe 16 decembrie, Stefan Banica va fi prezent atat la concertul de la Sala Palatului, cat si in juriul „X Factor”. La transmisiunea directa de la Antena 1 va ajunge insa mai tarziu, la fel ca in anii trecuti. Stefan Banica are la „X Factor” doua concurente foarte talentate care se vor bate pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img