News Flash:

Deţinutul care a evadat, prins în judeţul Bihor

9 Februarie 2018
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
politie constanta 1

Deţinutul care a evadat de la punctul de lucru din Tribunalul Satu Mare a fost prins în noaptea de joi spre vineri în zona gării din localitatea bihoreană Biharia, el riscând o nouă pedeapsă cuprinsă între şase luni şi trei ani, informează Penitenciarul Satu Mare, într-un comunicat de presă.

"Deţinutul Varga Adalbert, în vârstă de 22 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă de 2 ani, 9 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, clasificat în regim semideschis, a fost capturat în jurul orelor 22,25, în staţia CFR Biharia, de către o echipă mixtă formată din doi lucrători de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Episcopia Bihor şi un lucrător din cadrul Penitenciarului Oradea. Acesta a fost depus la Penitenciarul Oradea şi a fost transferat la Penitenciarul Satu Mare", precizează sursa citată.

Deţinutul, care îşi efectua pedeapsa în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru din incinta Tribunalului Satu Mare.

"În legătură cu fapta săvârşită, administraţia Penitenciarului Satu Mare a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, fiind sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară şi în funcţie de rezultatele acesteia se vor dispune măsurile legale. Menţionăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani", arată Penitenciarul Satu Mare. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.186134 (s)