sâmbătă, 20 aprilie, 2024

De la 100 de kg, la o silueta de manechin. Cu ce dieta a slabit Majda Aboulumosha

Distribuie:

Publicat:

A jucat in cele mai de succes telenovele romanesti, facandu-se remarcata atat prin felul in care si-a interpretat rolurile, cat si prin frumusetea exotica. Intre timp, Majda s-a retras din showbiz si a devenit mamica.

Iata dieta prin care actrita a scapat de surplusul de kilograme. “In primele doua zile se mananca iaurt si salata de legume. Se pot consuma mai multe legume, dar trebuie sa treaca trei ore de la iaurt. Urmeaza patru zile cu salata de legume, fructe si iaurt. Daca vreti sa consumati mai multe sortimente de fructe, atunci nu mai mancati iaurt. Pentru a face trecerea la un alt aliment, trebuie sa mancati iar doua zile iaurt si salata, dupa care patru zile iaurt, salata si carne. Urmeaza doua zile cu iaurt si salata, dupa care patru zile cu iaurt, salata si fructe. Se pot relua alimentele sau se pot consuma peste si legume.

Am facut aproape zilnic doua ore de miscare, Zumba Dance, Tae Bo, Aerobic, inot, fitness si sauna. Pentru a slabi gasiti-va o motivatie serioasa daca nu aveti. Nu uitati de rabdare, alimentatie corecta, sport si nu va pierdeti zambetul!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img