joi, 18 aprilie, 2024

De neiertat! Campania tinerilor liberali a starnit mii de revolte! Iata mesajul

Distribuie:

Publicat:

Tineretul National Liberal a ironizat generatia decreteilor, printr-un „Ghid de nesupunere civica”, prin care le cere tinerilor sa nu emigreze pentru ca „generatia decreteilor nu e funny” si nu mai are cine „sa faca misto de Dancila”.
Pe pagina organizatiei de tineret a PNL, dar si pe cea a deputatei Mara Mares, presedinta organizatiei, au fost postate miercuri mai multe imagini sub titulatura campaniei de imagine „Ghid de nesupunere civica”. Aceasta are ca principal scop de a-i „razvrati” pe tineri, insa mesajele risca sa creeze o falie intre generatii.

Printre acestea se regasesc indemnuri precum: „Invata, pentru a nu fi nevoit sa citesti «Buna ziua, dragi colegi» de pe foaie in caz ca ajungi prim ministru”.

Totodata, TNL le transmite generatiilor mai tinere sa se implice: „Trebuie sa construim singuri drumuri spre mai bine prin implicare. Daca nu, vom face in continuare o eternitate pina la munte sau la mare!”.

Tineretul liberal mai indeamna generatiile Y si Z si sa intre in politica, precizand ca „decreteii nu vor reusi” sa faca mai mult: „Generatia Y si Z…se aude? A spus-o si Iohannis: haideti in politica sa facem mai mult si mai bine. Decreteii nu vor reusi!” Insa cel mai dur mesaj la adresa generatiei de decretei este urmatorul: „Vrei sa emigrezi? Cine mai ramane sa faca misto de Dancila? Generatia decreteilor nu e funny!”

Intre timp, cel din urma mesaj a disparut de pe paginile TNL si al Marei Mares.

Contactata de Inpolitics, presedinta organizatiei de tineret a PNL, Mara Mares, cea care a supervizat realizarea campaniei, a declarat: „O sa va spun urmatorul lucru, stiu la ce va referiti, postarea de pe pagina Tineretului National Liberal…. nu a fost menita sa jigneasca pe nimeni, cu atat mai putin generatia decreteilor, ci a fost mai mult o asumare ca generatia tanara a gafat-o la ultimele alegeri, neprezentandu-se la vot si noi am dorit sa ne asumam acest lucru si sa contribuim la o mai buna prezenta la vot la urmatoarele alegeri. Asta e comentariul meu, va multumesc foarte mult”. Reamintim ca generatia „decreteilor” este cea nascuta in perioada de dupa celebrul decret 770/1966, prin care Nicolae Ceausescu a dorit sa stimuleze demografia si a interzis avorturile. In prezent, reprezentantii acelei generatii au intre 46 si 52 ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img