vineri, 19 aprilie, 2024

De sarbatori politistii vasluieni vor sta in strada pentru asigurarea unor sarbatori in siguranta

Distribuie:

Publicat:

Peste  150 de politisti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui vor fi la datorie, suplimentar fata de dispozitivul curent,  pentru ca sarbatoarea Craciunului sa fie petrecuta in liniste si siguranta.

Politia Romana este la datorie, in serviciul comunitatii, in perioada Craciunului, pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Cei peste 150 de politisti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, care vor actiona suplimentar fata efectivul curent de ordine si siguranta publica, au ca prioritate prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si interventia rapida atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Politistii angrenati suplimentar fac parte din structurile de ordine publica, politie rutiera, transporturi, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, luptatori de interventie rapida si politisti de la arme, explozivi si substante periculoase.

De asemenea, peste 60 de patrule de siguranta publica vor actiona, zilnic, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Totodata, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative si asigurarea fluentei traficului rutier, politistii vor folosi 21 de autospeciale, dintre care 7 dotate cu aparate de monitorizare a traficului si inregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Politistii de la transporturi vor patrula, zilnic, pe trenurile de calatori, precum si in statiile si triajele de cale ferata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img