vineri, 29 martie, 2024

De unde și cum cumperi Stellar Lumens (XLM)?

Distribuie:

Publicat:

Lansat în 2017, Stellar a avut un pedigree impresionant chiar de la început.

Blockchain–ul Stellar a fost co–fondat de Jed McCaleb, fondatorul bursei de criptomonede Mt. Gox și co–fondator al Ripple. Partenerul lui McCaleb la lansare a fost Joyce Kim. Ca grup non–profit, Stellar Development Foundation, a fost creat cu ajutorul CEO–ului Stripe, Patrick Collison.

Stellar a fost creat pentru a facilita plățile low–cost și alte transferuri internaționale de bani.

În planurile Stellar a fost inclusă piața de remitențe de 700 miliarde de euro, în care persoanele fizice se mută pentru a găsi de lucru într–o altă țară și a trimite bani înapoi membrilor familiei. Tehnologia blockchain ar putea transforma remitențele de la prezentul lent și scump într–un viitor rapid și ieftin.

Cheia ecosistemului Stellar este Stellar Lumen (XLM), criptomoneda nativă.

Stellar a încheiat un parteneriat cu bănci și procesori de plăți din India, Africa, Pacificul de Sud și din alte zone. Stellar este un protocol open–source cu codul sursă găzduit pe GitHub.

Protocolul Stellar permite schimburi fiat–cripto, cripto–fiat, critpo–cripto, și fiat–fiat.

Iată o scurtă trecere în revistă și câteva sfaturi de unde și cum să cumperi Stellar Lumens (XLM).

De unde cumperi Stellar (XLM)?

Nu găsești servicii de internet și platforme cripto care să nu dorească să vândă Stellar. De fapt, tocmai această mare varietate de opțiuni face alegerea unui serviciu sau a unui site web dificilă atunci când vrei să afli cum să cumperi Stellar.

Cele mai multe burse, inclusiv bursele descentralizate, sau DEX–urile, oferă servicii pentru același public relativ mic de experți în criptomonede, care își pot alege cu ușurință un portofel hardware sau software, să–și securizeze cheile criptografice hexazecimale, sau să interacționeze direct cu blockchain–ul.

Cu trecerea timpului, tot mai mulți nou–veniți în lumea blockchain sunt interesați să cumpere XLM și alte criptomonede. Platformele specializate nu oferă securitate, asistență sau servicii care ar ajuta acei utilizatori să reușească.

Pentru majoritatea utilizatorilor, niciuna dintre aceste platforme nu vine cu un răspuns suficient de satisfăcător la întrebarea: "De unde cumpăr Stellar?" Dacă nu vorbești Java ca limbă maternă, ar fi mai bine să–ți creezi un cont la o platformă cripto custodială, cum ar fi Kriptomat.

Platformele custodiale sunt ușor de utilizat. Ele oferă prețul Stellar în timp real de tranzacționare și o șansă să faci o cumpărare. Dacă ești nou în lumea blockchain și ai vrea să cumperi XLM, Kriptomat este o alegere grozavă.

Vei afla rapid că crearea unui cont este un pic mai complicată decât simpla definire a numelui de utilizator și a parolei. Îți vei da seama că lucrezi cu o bursă cripto de renume atunci când ți se va cere să–ți verifici identitatea prin furnizarea unei copii electronice a pașaportului emis de guvern sau a altui act de identitate. Aceste reglementări Know Your Customer (KYC) sunt impuse de fiecare companie care se conformează cu prevederile GDPR privind combaterea spălării banilor.

Verificarea identității poate să dureze zile întregi pe unele website–uri. La Kriptomat, procedurile simple KYC se finalizează în câteva minute.

Primul pas este să–ți introduci adresa și apoi să–ți încarci o imagine de rezoluție ridicată a pașaportului tău (sau, în unele țări a carnetului de conducere). Kriptomat te ghidează să–ți faci un selfie – o fotografie care se potrivește cu fotografia de pe actul tău de identitate. În cele mai multe cazuri, identitatea este verificată în câteva minute.

Cum cumperi Stellar

Odată ce ti–ai creat și verificat contul, poți să te concentrezi pe cum cumperi XLM.

Cea mai rapidă și cea mai ușoară cale să cumperi Stellar (XLM) este prin utilizarea unui card Visa sau Mastercard. Selectează Cumpără din meniu și urmează pașii indicați – poți să cumperi XLM în câteva secunde și să îți adaugi monedele în portofelul Kriptomat.

Dacă vrei, poți să îți transferi fondul de investiții la Kriptomat prin transfer bancar sau printr–un serviciu de transfer de numerar, cum ar fi Skrill sau Neteller. Kriptomat acceptă depuneri în peste o duzină dintre cele mai utilizate monede fiat europene. Odată ce depunerea apare în contul tău, poți face o achiziție urmând pașii din meniu.

Asta e tot ce trebuie să știi. Ești acum expert și știi cum cumperi XLM.

Cea mai importantă decizie de luat este de unde cumperi Stellar. Atunci când evaluezi platformele cripto, asigură–te că iei în considerare licențierea și reglementarea, certificarea de securitate, instrumentele de investiții, ușurința în utilizare și suportul pentru clienți.

Nu te alegi cu monede fizice Stellar atunci când cumperi XLM online. Monedele pe care le cumperi sunt transferate în adresa ta electronică de pe blockchain. Kriptomat se ocupă de toate detaliile criptării cu cheie publică pentru ca tu să te bucuri de transferuri de criptomonede făcute în mod prompt și securizat.

Despre Kriptomat

Înființat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât toată lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea și împlinirea pe care o reprezintă criptomonedele. Sute de mii de clienți din Europa și din alte 120 de țări din întreaga lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie sau investesc în criptomonede.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img