sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Debut cu goluri la seniori

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Bujor a fost folosit de selecționerul Xavier Pascual în amicalul disputat de România contra Portugaliei. Vasluianul s-a remarcat imediat în joc, dorind să demonstreze că merită un loc în lotul de bază al naționalei de seniori. Golgheterul Ligii Zimbrilor a marcat de două ori, insuficient să ajute România să câștige primul joc contra lusitanilor, care s-au impus cu scorul de 29-24.

”Sunt mulţi jucători noi şi suntem foarte mulţumiţi de cum s-au integrat, dar şi de faptul că demonstrează dorinţa de a face parte din echipa naţională. Este mult de muncă şi vom profita la maximum de aceste zile să continuăm cu aceeaşi linie cu care am început. Nu rezultatul este important în cele 2 partide cu Portugalia, ci modul cum jucătorii îşi însuşesc şi aplică ceea ce le cer”, a precizat selecționerul Pascual.

Prima reprezentativă de handbal masculin se află într-un stagiu de pregătire în Portugalia, ocazie cu care şi-a programat şi două jocuri de verificare în compania ţării gazde. Meciul revanşă va avea loc vineri, ora 23 (ora României).

Ambele naţionale au început procesul de pregătire pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2019. România va juca într-o grupă preliminară cu Ucraina, Italia şi Insulele Feroe, câştigătoarea urmând să acceadă într-un play-off. Portugalia va înfrunta Polonia, Kosovo şi Cipru. Meciurile vor avea loc în 11-14 ianuarie 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img