vineri, 29 martie, 2024

Debut excelent pentru Alexandru Mitrita la New York City – A fost titular si a inscris golul echipei sale

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Mitriţă a debutat astăzi în tricoul lui New York City FC. Românul a fost folosit încă din primul minut al partidei amicale a americanilor, contra formaţiei suedeze AIK Stockholm, scor 1-1, și a reușit să înscrie un gol.

Debutul fostului atacant de la CS U Craiova a avut loc chiar în ziua în care acesta a împlinit 24 de ani, ocazie cu care clubul nord-american l-a sărbătorit pe contul oficial de Twitter.

În amicalul de la Abu Dhabi, Mitriţă a fost foarte activ în prima repriză şi s-a făcut remarcat printr-o acţiune personală în minutul 10. Românul şi-a depăşit doi adversari în viteză şi a şutat în forţă, însă portarul suedezilor a respins în corner. În minutul 50, Mitriţă a reuşit un un-doi cu un coechipier, a scăpat spre poarta suedezilor şi a finalizat cu un şut plasat la vinclu. La scurt timp după, suedezii au egalat, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Alexandru Mitriță a fost transferat la New York City FC în această iarnă, de la CS U Craiova, pentru 8 milioane de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img