sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Debut perfect pentru vasluianul Razvan Pavel

Distribuie:

Publicat:

Vasluianul Razvan Pavel a debutat cu dreptul la nationala masculina de handbal a Romaniei. Acesta a fost folosit de selectionerul Xavier Pascual in meciul cu Polonia, din preliminariile Campionatului European din 2018, iar evolutia jucatorului de 29 de ani a fost una excelenta, fiind felicitat pentru jocul bun din defensiva, dar si pentru cele trei goluri marcate.

Razvan Pavel a invatat abc-ul handbalului la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, sub indrumarea profesorului Sergiu Bardita, care are numai cuvinte de apreciere la adresa handbalistului.

„Ma bucur pentru el. A avut parte de un debut perfect. A facut faza de aparare foarte bine, a si marcat, ceea ce conteaza cel mai mult. Sper sa aiba viata lunga la echipa nationala. A fost un elev foarte bun. Face parte dintr-o generatie excelenta a liceului, fiind coleg cu Alexandru Vasiliu si Bahnareanu, care joaca in campionatul Frantei”, a spus profesorul Sergiu Bardita.

Romania s-a impus in fata Poloniei cu scorul de 28-23 (11-9), devenind liderul grupei, cu patru puncte din doua meciuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img