joi, 25 aprilie, 2024

Decizia luată de soția lui Nosfe, la scurt timp după ce contul ei de Instagram a fost șters! Mădălina i-a anunțat pe fani prima dată: „Din păcate nu știu dacă…”

Distribuie:

Publicat:

Mădălinei Crețan i-a fost raportat contul de Instagram, iar recent, aceasta a luat o decizie, anunțându-i și pe fani.

În urmă cu câteva săptămâni, contul de Instagram al Mădălinei Crețan a fost șters, asta după ce mai mulți internauți au raportat pagina acesteia. Acum, însă, pentru că nu mai poate recupera contul vechi, soția regretatului Nosfe a luat o decizie, anunțându-i și pe fani de hotărârea sa.

Astfel, Mădălina a creat un alt cont de Instagram, pentru a păstra legătura cu fanii săi din mediul online și pentru a împărtăși momente din viața sa cu cei ce o îndrăgesc. Tânăra a ținut să le mulțumească din nou celor care au sprijinit-o după decesul soțului ei, promițându-le că îi va ține la curent pe toți cu ceea ce se întâmplă în viața sa, așa cum a făcut-o și până acum.

„Așa cum bine știți contul meu a fost raportat de niște suflete pierdute în Universul ăsta mare și din păcate nu știu dacă îl voi putea recupera. Am ales să fac acest cont pentru că îmi lipsește interacțiunea cu voi și pentru că îmi doresc să împărtășesc cu voi din sufletul meu așa cum am făcut mereu. Poza asta reprezintă întregul meu suflet! Vă iubesc și vă mulțumesc infinit pentru tot suportul pe care l-am primit de la voi și vă mulțumesc nespus pentru felul în care ați ales să îl

păstrați pe Unchiu @nosfezilla aici, cu noi! Vă pupă Tzigă, for ever Soție de Artist!”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img