vineri, 29 martie, 2024

Decizia radicală luată de Marina Almășan, după moartea lui Victor Socaciu: ”Acum am dreptul să vorbesc”. Ce și-a propus vedeta să facă

Distribuie:

Publicat:

La puțin timp după moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a luat o hotărâre pe care vrea să o ducă până la capăt.

În luna decembrie a anului trecut, vestea tristă că Victor Socaciu s-a stins din viață  a lăsat mască o țară întreagă. La puțin timp după ce regretatul artist a trecut în neființă, Marina Almășan, cea care i-a fost soție timp de 16 ani și femeia care i-a oferit unicul fiu, pe Victoraș, a luat o

decizie radicală. Astfel, într-un interviu acordat recent, cunoscuta prezentatoare TV a vorbit despre planurile sale și despre ce a hotărât să facă în viitorul apropiat.

Marina Almășan: ”Sunt multe de spus, dar nu este încă momentul”

Marina Almășan a făcut recent o serie de declarații despre căsnicia dintre ea și Victor Socaciu, relație ce a durat 16 ani și din care a rezultat un copil, Victoraș.

Divorțul dintre cei doi a durat mai bine de cinci ani, timp în care și-au reproșat unul altuia mai multe lucruri. De asemenea, cei doi nu și-au mai vorbit zece ani, asta pentru că prezentatoarea TV a dorit să rupă orice legătură cu regretatul artist.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img