sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Decizia radicală luată de Monica Tatoiu, de frica facturilor. „E mai ieftin ca la București”. Incredibil unde se mută

Distribuie:

Publicat:

Monica Tatoiu a luat decizia să plece departe de România pentru o vreme. Pentru cei de la impact.ro, vedeta a mărturisit că astfel va evita și facturile uriașe la energie electrică și la gaze, care i-au venit majorate încă de acum un an.

În ultima vreme, la fel ca mulți alții, Monica Tatoiu, care are 66 de ani, a primit facturi mărite la gaz și la energie electrică. Acesta este motivul pentru care a schimbat și furnizorul, apoi a decis să cumpere lemne. În loc de gaz, vedeta a încălzit casa cu ajutorul șemineului. Iată că acum, Tatoiu a găsit altă soluție.

A anunțat că va pleca din România pentru o perioadă. „La mine, facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Era să fac infarct. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile au fost 19 grade. Am un șemineu care încălzește toată casa. Plus că două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău, doar că trebuie să menții o anumită temperatură în casă”, a spus ea pentru impact.ro.

Monica Tatoiu va petrece câteva luni departe de România. Se va relaxa în insule exotive.

„Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie, de pe 6 până pe 7 decembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la scufundări și mă mai întorc pe 23 februarie. Foarte mulți englezi, spanioli, francezi închid casele, lasă temperatura doar să nu înghețe țevile, își iau animalele de companie și pleacă. În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni și se întorceau abia în martie.

Prețurile sunt foarte ok. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 de euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai ieftin ca la București. Eu am șase pisici, iguana, dar va rămâne prietena mea, care stă sus la etaj, și va avea ea grijă”, a mai declarat Monica Tatoiu.

Recent, Monica Tatoiu s-a întors din Statele Unite, unde a călătorit în scop profesional, scrie libertatea.ro.

Ce avere are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a devenit cunoscută în urma afacerilor avute în România. A fost de mică o fire muncitoare, dornică să se descurce pe cont propriu, începând să muncească de la vârsta de 16 ani. În perioada 1996-2008, vedeta a condus o cunoscută companie internațională de cosmetice, din care a dobândit o avere fabuloasă, care îi permite să-și ducă o viață fără griji.

“Am patru milioane de euro in conturi bancare in Romania, doua milioane de euro valoreaza casa in care locuiesc, plus actiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii. Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănănc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei”,  spunea acum ceva vreme, Monica Tatoiu.

Ieșită la pensie, femeia de afaceri a spus că are o pensie foarte bună, și asta datorită faptului că niciodată nu a acceptat să lucreze la negru și a cerut ca banii luați în mână să fie declarați și la stat.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”,  a declarat femeia de afaceri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img