joi, 25 aprilie, 2024

Decizie bomba in cazul vloggerului Colo. Este o premiera in justitia din Romania

Distribuie:

Publicat:

Premieră în justiția din România. Procurorii i-au interzis vloggerului Alexandru Bălan să mai posteze videoclipuri în spațiul public, după ce a instigat la violențe asupra minorelor și la viol.

 

Decizia vine după o noapte petrecută după gratii. Marți seară, cel poreclit Colo a fost reținut de polițiști și a stat după gratii până astăzi. De acum, câtă vreme e anchetat, nu poate pleca din București fără învoire de la polițiști.

Nici în cele mai groaznice vise nu s-a văzut vloggerul Colo încătușat și escortat de polițiști spre arestul central. S-a întâmplat, însă, marți seara târziu, după un interogatoriu de câteva ore… Vestea a căzut ca un trăznet peste colegii de breaslă și susținătorii lui Alexanru Bălan.

Vorbele lui, însă, au șocat o Românie întreagă. Individul a uitat că și paginile de socializare sau vloggurile sunt considerate spațiu public și a rostit îndemnuri care frizează nebunia.

Limbajul obscen, ascultat de aproape un milion de urmăritori, dintre care peste jumătate adolescenți sub 16 ani, dar mai ales îndemnurile la violențe, abuz sexual și viol asupra fetelor minore – au trecut neobservate o vreme… Când au fost distribuite masiv, însă polițiștii au intrat pe fir și au demarat o anchetă care, în cele din urmă, a culminat cu o lovitură puternică pentru cel poreclit Colo!

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img