News Flash:

Decizie de ultima ora a presedintelui rus

26 Iulie 2015
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat o serie de modificari ale reglementarilor maritime, in sensul extinderii activitatilor flotei ruse in Marea Neagra, in Marea Baltica si Marea Mediterana, pe fondul consolidarii prezentei militare NATO, anunta vicepremierul rus Dmitri Rogozin.scrie mediafax.ro

Presedintele Vladimir Putin a promulgat duminica o serie de anexe la Doctrina maritima. Amendamentele la Doctrina navala a Rusiei au devenit necesare din cauza extinderii NATO spre Est si in contextul unificarii Crimeei cu Rusia", a explicat Dmitri Rogozin, potrivit site-ului agentiei TASS.

"Erau necesare schimbari in contextul modificarii situatiei politice internationale si al consolidarii rolului Rusiei de mare putere navala", a subliniat Rogozin.

"Se pune un accent special pe zonele atlantica si arctica. Suntem atenti la zona Oceanului Atlantic, in contextul extinderii NATO spre Est si construirii infrastructurii militare in apropierea frontierelor ruse", a explicat Rogozin.

 Cu aceasta ocazie, comandantul Fortelor navale ruse, amiralul Viktor Cirkov, a anuntat ca flota rusa va primi, inainte de sfarsitul acestui an, zece nave militare noi si 40 de ambarcatiuni militare de sustinere. "Dupa anul 2015, intentionam sa construim noi submarine din clasa Borei, Iasen si Lada", a spus Cirkov.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014055 (s)