joi, 28 martie, 2024

Decizie de ultima ora luata de PNL.Daca n-ar fi de ras, ar fi de plans!

Distribuie:

Publicat:

Daca nu ar fi de ras, ar fi de plans! Dupa ce nu au reusit sa adune numarul necesar de voturi in Parlament pentru a trece motiunea de cenzura de 2 pagini cu tot cu antent, HIENELE PNL s-au gandit: NU MAI VORBESC CU CEI CARE IL SPRIJINA PE PONTA! De parca ar vrea cineva sa vorbeasca cu ei….

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au anuntat, marti, dupa respingerea in Parlament a motiunii de cenzura, ca au decis sa refuze sa se aseze la masa discutiilor cu cei patru lideri care il sustin pe Victor Ponta la guvernare, atat timp cat Ponta ramane in functie.

“Astazi, in sedinta pe care am incheiat-o, am luat decizia sa refuzam sa ne asezam la masa cu cei patru lideri de partide politice care duc Romania pe un drum gresit, pana cand vor renunta la solutia compromitatoare pentru Romania si anume Victor Ponta”, a spus Alina Gorghiu, dupa sedinta comisiei de unificare a PNL.

Ea a adaugat ca a constat ca PSD nu se va schimba si nu are niciun fel de apelcare catre discutii, iar PNL va face opozitie si isi va sustine proiectele fara sa se aseze la masa cu liderii partidelor care il sustin pe Victor Ponta.

“Din pacate, astazi am constat un lucru, PSD nu se schimba, nu are niciun fel de aplecare catre discutii serioase, noi vom face opozitie cum am facut si pana acum, vom sustine proiectele ca si pana acum, (…) asta nu inseamna ca ne vom aseza la masa cu ei pana nu-si vor rezolva aceasta problema, pentru ca este o incompatibilitate flagranta intre ceea ce clameaza domnul Dragnea pe holurile Parlamentului si ceea ce voteaza PSD”, a adaugat Gorghiu.

“Vom sta la masa atunci cand isi vor revizui punctele de vedere”, a afirmat si Vasile Blaga.

El a spus liderul PSD Liviu Dragnea dorea o pace cu opozitia pentru a folosi opozitia pentru o serie de proiecte pe care de fapt nu vor sa discute, ci sa le impuna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img