News Flash:

Decizie EXTREMA luata de Liga Profesionista de Fotbal

3 Martie 2014
1552 Vizualizari | 0 Comentarii


LPF a decis, luni, sa interzica materialele pirotehnice pe pe stadioanele din Liga I.

"Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal, intrunit in data de 3 martie 2014, a analizat situatia creata de solicitarea venita din partea clubului SC FC Steaua Bucuresti SA, privind organizarea unui spectacol pirotehnic autorizat la jocul cu Dinamo din 1 martie 2014, eveniment pentru care nu s-au mai prezentat aprobarile autoritatilor competente.

Drept urmare, Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sa interzica folosirea sub orice forma a materialelor pirotehnice la jocurile din Campionatul National "Liga 1", masura luata pentru siguranta spectatorilor, jucatorilor, oficialilor si a celorlalti participanti la evenimentul sportiv.

Totodata, Liga Profesionista de Fotbal pune in vedere cluburilor gazda sa isi ia toate masurile organizatoricesi de securitate necesare pentru a nu permite accesul in arena sportiva a persoanelor care au asupra lor obiectele si materialele prevazute de articolul 10, aliniatul 2, litera b din Legea 4/2008. Decizia produce efecte incepand de astazi, 3 martie 2014, in temeiul articolului 33, aliniatul 1 din statutul Ligii Profesioniste de Fotbal", se arata intr-un comunicat al LPF.

lpf martie eveniment efecte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0779 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029096 (s)