marți, 23 aprilie, 2024

Decizie radicala luata de Andreea Balan! Nu vrea sa isi vada tatal la nunta! Ce a suparat-o atat de tare

Distribuie:

Publicat:

Fiecare mireasa isi doreste sa paseasca spre altar la bratul tatalui ei. Numai ca Andreea Balan a decis sa nu respecte vechea traditie, avand in vedere ca ea si Sandel se afla, potrivit spuselor vedetei in relatii distante. Relatia dintre ei s-a degradat iremediabil in perioada 1999-2001, pe cand el era impresarul trupei Andre.

Andreea Balan a hotarat sa faca pasul cel mare si sa se casatoareasca cu actorul George Burcea cu care de altfel are si o fetita, Ella Maya, in varsta de patru luni.

Citeste si: Cantareata Lora s-a retras din competitia pentru Eurovision 2017 – VIDEO

Marele eveniment nu va avea loc in Romania, ci peste Ocean, tocmai pe o plaja californiana, la o distanta de peste 10.000 de kilometri de Bucurest.

„Andreea si George vor sa se casatoreasca la inceputul lunii martie la apus de soare, intr-un decor de poveste, ca in serialul tv „Sunset Beach”, al caror fan erau amandoi. Tot acolo s-ar parea ca vor petrece si luna de miere, care va dura cam doua saptamani. Nu o vor lua pe micuta Ella, cum nu isi vor lua nici parintii sau prietenii apropiati. Biletele de avion costa peste 1.500 de euro, iar cei care vor merge vor avea nevoie de viza pentru America” a declarat un apropiat al grupului.

Sandel Balan a ramas surprins de aceasta decizie a vedetei. „Pe mine nu m-au invitat, nu stiu nimic. Dar imi pare nespus de rau ca nu o voi conduce pe fiica mea, la altar. Este singurul meu copil. Ii doresc numai bine, o s-o iubesc mereu, desi ne-am mai certat. Ma bucur ca se casatoreste cu George, este un barbat cu suflet bun. Ea zice ca nu ma cheama pentru ca nu am viza de America, dar as putea face rost pana in martie, daca ma va chema”, a declarat tatal Andreei potrivit click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img