vineri, 19 aprilie, 2024

Decizie radicala în Germania! Bayern Munchen a hotărât să reducă salariile jucătorilor nevaccinați împotriva Covid-19 și care sunt plasați în izolare

Distribuie:

Publicat:

Clubul german de fotbal Bayern Munchen a decis să reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi plasaţi în izolare, aşa cum este cazul lui Joshua Kimmich, aflată în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate, asigură săptămânalul german Bild am Sonntag, citat de AFP.

Kimmich (26 ani) a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. El tocmai ieşise din carantină marţi, după ce s-a aflat în contact cu coechipierul său Niklas Suele, testat pozitiv săptămâna trecută.
Responsabilii lui Bayern l-au informat pe Kimmich şi pe alţi patru jucători că salariile lor vor fi scăzute cât timp vor fi plasaţi în izolare, conform publicaţiei citate.

Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance sunt ceilalţi fotbalişti din lotul grupării bavareze care nu au primit nicio doză de vaccin până acum, precizează Bild.

Bayern Munchen, învinsă vineri pe terenul formaţiei FC Augsburg (scor 1-2), fără Kimmich în echipă, a refuzat să facă vreun comentariu pe acest subiect.

Cazul internaţionalului german Joshua Kimmich (64 de selecţii), care a ales să nu se vaccineze"din motive personale", a generat o dezbatere intensă în Germania, confruntată cu un nou val al epidemiei de Covid-19, care a dus la niveluri record de infectare, în timp ce procentul persoanelor vaccinate este mai mic de 70%.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img