vineri, 29 martie, 2024

Decizie SURPRIZA luata de preotul pedofil Cristian Pomohaci: “Maine este ultima zi”

Distribuie:

Publicat:

Preotul Cristian Pomohaci, acuzat de racolare de minori in scopuri sexuale, a depus o cerere de autosupendare din preotie, invocand motive medicale, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

“Preotul Pomohaci a depus o cerere de autosuspendare din preotie, invocand motive medicale. Maine este ultima zi din cele 30 pe care le-a avut la dispozitie pentru a aduce probe reale in favoarea nevinovatiei sale. Pana acum, nu a adus niciuna. Daca nici maine nu aduce un argument consistent, poimaine (joi- n.red.) se va declansa cercetarea Consistoriului eparhial. Maine sau poimaine (miercuri sau joi – n.red.) Arhiepiscopia Alba Iulia va oferi un comunicat de presa pe aceasta tema”, a declarat Banescu.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures, in care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de infractiuni de racolare de minori in scopuri sexuale, in cauza urmand a fi facute cercetari, au declarat reprezentantii Parchetului pentru Mediafax.

Sesizarea a fost facuta dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare audio in care preotul Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent ca il va plati daca va intretine relatii sexuale cu el. Spre finalul inregistrarii, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci, ii spune baiatului ca intre ei doi a fost, de la bun inceput, “ceva special”, amintindu-i cum s-au intalnit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img