vineri, 19 aprilie, 2024

Declaratia SOC a tanarului care si-a injunghiat 3 colegi in municipiul Vaslui :” imi era frica de valenari, ma simteam in pericol…” FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Andrei Trofin, tânărul in varsta de 17 ani din Feresti, care a înjunghiat trei elevi de liceu, a primit mandat de arestare preventivă, pentru tentativă de omor calificat. El le-a spus anchetatorilor că se temea de valenari si ca mergea "inarmat" la scoala pentru ca doar asa se simțea în siguranta.

 

Husi: Microbuz descoperit cu 7800 de tigarete de contrabanda- FOTO

"Cei trei vatamati se îndreptau către autogara, într-un grup de șase persoane. Pe celălalt trotuar se afla autorul. Si el se deplasa către autogara. A trecut strada pentru a scoate bani de la bancomat si s-a întâlnit cu grupul respectiv. Unul dintre vatamati l-a întrebat dacă e smecher si l-a imbrancit. Autorul a scos briceagul si a lovit în dreapta si in stanga, la întâmplare. Ceilalți patru băieți au fugit, asa ca doar doi au fost loviți de agresor .Unul dintre cei patru s-a intors sa isi apere prietenii. Nu a apucat să facă niciun gest, pentru ca in momentul in care a ajuns lângă autor, a fost lovit. Autorul a fugit după comiterea faptei. Si-a sunat mama. S-a întors în zona si a urmărit cercetările de pe celălalt trotuar si s-a predat. Si-a recunoscut fapta", a spus procurorul Alice Ruja.

Scena incredibila pe o strada din Vaslui : 3 elevi atacati de un al patrulea cu un cutit

Potrivit conducerii Liceului "Ștefan Procopiu" din Vaslui, agresorul, elev în clasa a XI a, nu a creat probleme niciodata la scoala, profesorii având o parere buna despre el. Nu același lucru se poate spune despre cele două victime, care invata aici si care aveau multe absente si probleme de conduită. Unul dintre elevii de clasa a IX a, care a fost rănit, are nota 7 la purtare. A treia victima este din Solesti si invata la Liceul "Ion Mincu".

ANOFM Vaslui: Locuri de munca vacante : Husi, Barlad si Vaslui

Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul dintre băieți fiind transportat la Iasi, unde a fost operat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img