miercuri, 17 aprilie, 2024

Declaratie bomba a Monicai Gabor. A ales numele gemenilor pe care ii va face cu Mr. Pink

Distribuie:

Publicat:

Declaratie bomba a Monicai Gabor. Vedeta a afirmat, intr-un interviu, ca se stie deja ce nume vor avea gemenii pe care i-ar putea avea, la un moment dat, cu Mr. Pink, cel cu care are o relatie de iubire.

Monica Gabor, care este stabilita de mai multi ani in America, se afla inca in Romania. Vedeta, care a fost casatorita cu omul de afaceri Irinel Columbeanu si are o fiica pe nume Irina, a fost invitata la emisiunea „Teo Show”, de la kanal D, acolo unde a facut marturisiri cu totul neasteptate.

Monica Gabor, care este innebunita dupa actualul ei iubit, Mr. Pink, a spus ca acesta si fiica ei, Irina, au facut deja planuri in ceea ce o priveste, afirmand ca vedeta va avea gemeni.

„Eram mai stresata cand locuiam in Romania. Noi am fost impreuna pana la varsta de 4 ani. Eu cand am venit in America am luat-o cu mine. Tatal ei a oprit-o, dar am avut sansa pana la 4 ani sa o aud spunand prostioare. Eu imi doresc in primul rand bunastarea fetitei mele si am decis ca cel mai bine e sa ramana la tatal ei. Nu pot sa fiu egoista si sa-i spun ca o iubesc in fiecare zi ca mi-e dor de ea. Ea are o viata aici. E cel mai minunat tata pe care il putea avea Irina. Sunt foarte putini tati care pot face si treaba unei mame si treaba unui tata. Prietenii mei sunt genul care daca apelez 24 de ore din 24 sunt acolo pentru mine. Daca le spun ca Irina are nevoie de ceva, ei o ajuta. Am zburat pentru Irina de vreo 100 de ori. Am avut sprijinul emotional si financiar din partea iubitului meu.

Eu am luat-o de la zero, fara casa, fara cont, fara nimic. Am fost cei mai fericiti atunci cand am aflat ca voi fi insarcinata, de asta e un tata atat de bun. Cred ca in Dubai i-a placut cel mai mult ca a petrecut mult timp cu Ramona. Noi vorbim mereu pe Facetime, petrecem mult timp impreuna, chiar daca de la departare. Sunt foarte fericita de toate decizile pe care le-am luat in timp. Eu nu cred ca sunt facuta pentru a fi persoana publica.

Ma doare sufletul cand vad ce se scrie. Eu nu am mai rezistat psihic. I-am spus tatalui Irinei ca vreau sa ma mut cu Irina, mama in America. Ne-am dus acolo si ne-am relaxat total. Ii sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile frumoase. Datorita lui Iri sunt ceea ce sunt acum. Suntem intr-o relatie fireasca, in beneficiul Irinei.

Mr. Pink si Irina se cunosc foarte bine si isi fac planuri. Au planuit numele copiilor pe care ii voi avea. Voi avea gemeni, am inteles. Numele baiatului va fi Jason, iar al fetitei Lara. Cu Mr. Pink sunt de 6 ani. Nu permit nimanui sa vorbeasca uat despre tatal copilului meu”, a declarat Monica Gabor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img