News Flash:

Declaratie stufoana a presedintelui Consiliului Concurenţei

20 Mai 2021
398 Vizualizari | 0 Comentarii
sursa rfi

Funcţionarii publici din Ministerul Transporturilor sunt foarte curajoşi că alocă din bani publici subvenţii pentru transportul feroviar de persoane, pe propria răspundere, fără să existe un sistem electronic prin care să fie verificat ce se întâmplă cu aceşti bani, a declarat, miercuri, Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

El a participat la conferinţa "Modern şi eficient: materialul rulant de care are nevoie România", organizată de Club Feroviar.

"Este un domeniu plin de oportunităţi, dar reuşim să pierdem aceste oportunităţi cu nonşalanţă. Eu nu văd problema neapărat la politicieni. Până acum, speranţa de viaţă a miniştrilor era sub un an, deci nu cred că la ei stă marea problemă, nu cred că putem spune dintre cei ensprezece miniştri că omul ăsta a dat-o bară. Eu cred că mai degrabă aveţi o problemă aici de sistem. Nu este un domeniu cu o influenţă politică atât de mare, în sensul în care nu sunt paraşutaţi oameni din afara sistemului. Sunt oameni care au lucrat în domeniu, e o lume destul de închegată", a precizat Chiriţoiu. CITESTE MAI MULTE DETALII PE AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033339 (s)