vineri, 26 aprilie, 2024

Declaratii exclusive despre Jador! Carmen de la Salciua face lumina in ceea ce priveste relatia lor

Distribuie:

Publicat:

Carmen de la Sălciua a decis să vorbească în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre cele două vedete de la Survivor pe care le cunoaște cel mai bine: fostul ei soț, Culiță Sterp, și Jador, artistul cu care a ”rupt” trendingul românesc.

 

Dacă despre Culiță Sterp nu a avut foarte multe de zis, preferând să îl felicite pentru că va deveni tătic alături de o tânără domnișoară pe care o cunoaște de multă vreme și care, culmea, a fost invitată și la nunta lor, Carmen de la Sălciua a fost mult mai generoasă în vorbe când a discutat despre Jador.

Și, recunoaște, printre altele, Carmen de la Sălciua, relația ei cu Jador este una de senzație. ”Nu are cum să nu îmi placă de Jador, este un tip care te face să râzi tot timpul, este un băiat senzațional. Ne înțelegem foarte bine și acest lucru l-a recunoscut și el, în toate vlogurile lui”, ne-a spus Carmen de la Sălciua. Dar, dacă până acum, tot ce se știa despre ei este că au colaborat pentru un videoclip, iată că frumoasa Carmen de la Sălciua ne-a dezvăluit mai multe.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img