marți, 16 aprilie, 2024

Declaratii in premiera ale Laurei Dinca. Iubita lui Boureanu explica reactiile fostului politician

Distribuie:

Publicat:

Declaratii in premiera ale Laurei Dinca, iubita lui Cristi Boureanu si martor in scandalul cu politistii in care acesta a fost implicat. Aparitia mai multor filmulete realizate de tanara in noapte cu pricina releva un conflict cu victime de ambele parti, ceea ce releva si spusele ei.

Ieri, Laura Dinca a depus o plangere de agresiune fizica si verbala impotriva agentilor de la Ruiera care i-au oprit in noaptea de joi spre vineri. La fel a procedat si Boureanu care, in plus, a facut o solicitare pentru a fi lasat sa se intoarca la spital pentru ingrijiri medicale.

Astazi in media romaneasca au aparut imagini noi din timpul scandalului, din care reiese, cel putin partia, ca Boureanu nu a fost singurul care a lovit in acea seara. Unul dintre filmulete arata cum agentii il ridica greu pe fostul politician care nu se poate tine pe picioare, in timp ce iubita lui tipa dupa ajutor. Asta, dupa ce mai multe zile a rulat unul in care Cristian Boureanu loveste cu genunchiul in zona inghinala un agent care, ulterior, a mers pentru a-si scoate certificat medico-legal.

Declaratii in premiera ale Laurei Dinca

In lumina tuturor acestora, Laura Dinca a acceptat sa-si spuna punctul de vedere si explica faptul limbajul si reactiile iubitului ei, mai ales ca multe dintre comentariile din ultima vreme s-au refecrit la felul in care Boureanu i s-a adresat ei: ”Baby, esti proasta?”.

”Tin sa mentionez ca nu ma simt deloc jignita ca iubitul meu mi-a spus asa. Era doar un mod de a vorbi, de a incerca sa ma calmeze intr-un moment de criza. In ceea ce priveste reactia lui Cristi fata de politist, este ca urmare a faptei politistului asupra mea putin mai inainte, cand acelasi politist a fost primul care m-a atacat bagand manape geam, dandu-ma cu capul de tetiera si incercand sa-mi spulga telefonul cu care incercam sa filmez. Revenind, consider ca speculatiile pe tema limbajului lui Cristi nu sunt OK. Este un mod de a vorbi care nu m-a deranjat si nu m-a jignit. In ceea ce-i priveste pe cei care ne-au jignit, vor f actionati in judecata ca fiind partasi la o teroare din partea politistilor catre un cetatean de rand, fie el baut sau nu.”

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img