joi, 28 martie, 2024

Declaratii socante facute de avocatul lui Ion Ilescu: ” I s-a parut onesta si absolut corecta”

Distribuie:

Publicat:

Avocatul lui Ion Iliescu: Credeti ca cineva se gandea ca peste 30 de ani o sa raspunda pentru o chestiune care la ora aia i s-a parut onesta si absolut corecta? Fostul presedinte a plecat de la Parchet dupa mai putin de o ora, anunta News.ro.

Adrian Georgescu, avocatul lui Ion Iliescu, a afirmat marti dimineata la Parchetul General ca fostul presedinte al Romaniei se considera nevinovat in dosarul in care este acuzat de infractiuni contra umanitatii in legatura cu evenimentele din decembrie 1989 si ca acesta a fost de buna credinta. Ion Iliescu a plecat de la Parchetul Gewneral dupa mai putin de o ora. El a fost asteptat la iesire de un contestatar, care i-a strigat: "Criminalule!".

"Dupa cum ati observat in dosarul cu Mineriada, scenariul e acelasi. A fost anuntat de catre procurorul general faptul ca acel dosar va ajunge in instanta, au fost stabilite niste termene. Acelasi lucru se intampla si astazi in dosarul Revolutiei. Dosarul va ajunge in instanta, asta v-o spun eu din perspectiva mea si din experienta pe care o am", a spus avocatul. Intrebat daca fostul presedinte se astepta sa fie pus sub acuzare in acest dosar, aparatorul lui Iliescu a raspuns: "Nimeni nu se asteapta sa fie pus sub acuzare. Nici dumneavoastra nu cred ca ati avea astfel de asteptari, indiferent in ce situatie v-ati afla din perspectiva penala".

"La momentul ala credeti ca cineva se gandea ca peste 30 de ani o sa raspunda pentru o chestiune care la ora aia i s-a parut onesta si absolut corecta?" a spus Adrian Georgescu. Intrebat daca clientul sau a fost de buna credinta, aparatorul a raspuns:"Suta la suta". Ion Iliescu a plecat de la Parchetul general dupa mai putin de o ora, el fiind asteptat la iesire de un contestatar care i a strigat:"Criminalule! A venit timpul sa platesti! La puscarie sa te duci o zi macar!". La iesirea de la sediul parchetului, fostul presedinte a refuzat sa faca declaratii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img