News Flash:

DEDIU MARIUS ROBERT, agent sef in cadrul Politiei Municipiului Barlad-in vizorul ANI

16 Martie 2015
3446 Vizualizari | 1 Comentarii
sursa B O RO
Agentiei Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 1.138.197 Lei (aprox. 272.010,85 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre DEDIU MARIUS ROBERT, agent sef in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor - Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui - Politia Municipiului Barlad, in perioada 2002 - 2011.

Avand in vedere cele de mai sus, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Iasi in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre DEDIU MARIUS ROBERT in perioada exercitarii functiei publice.

DEDIU MARIUS ROBERT a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluata a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agentia Nationala de Integritate isi exercita atributiile cu respectarea principiilor legalitatii, confidentialitatii, impartialitatii, independentei operationale, celeritatii, bunei administrari, precum si al dreptului la aparare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0987 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044131 (s)