News Flash:

Deja cunoscutul eveniment al municipiului Husi denumit "Zilele Husilor" sistat pana in momentul de fata.

15 Februarie 2014
2531 Vizualizari | 1 Comentarii

    In sedinta de CL ce tocmai a trecut, cei saptesprezece consilieri locali au hotarat cu vot unanim la sistarea alocarii sumelor de bani planificate acestui eveniment local.Asta pana cand primarul Ioan Ciupilan isi va schimba atitudinea si va inceta sa si mai asume unele merite. Supararea consilierilor locali vine in conditia in care primarul la fiecare activitate pe care o desfasoara nu aminteste catusi de putin de implicarea CL husean. Ba mai mult, acum un an in urma unor altercatii conflictuale dintre primar si consilieri acestia au hotarat sa nu aloce bani pentru acest eveniment. In consecinta, primarul impreuna cu Casa de Cultura a Mun. Husi s-au orientat catre sponsorizari si totodata catre talente locale.
 Insa coincidenta sau nu, exact cand trebuia sa inceapa spectacolul, curentul s-a intrerupt. Atunci primarul Ioan Ciupilan s-a urcat pe scena si le-a spus oamenilor sositi la eveniment ca senatorul PDL Dan Marian impreuna cu CL husean ii baga bete in roate.

Insa in acest an la sedinta in care s-a discutat bugetul primariei pe 2014, acestia l-au atentionat pe primarul Ioan Ciupilan sa reuseasca sa isi schimbe comportamentul si sa nu isi mai asume toate meritele sau cel putin sa isi aminteasca de Consiliul Local, deoarece el este cel care aloca bani.
Desi acest eveniment este unul de o importanta indestul de ridicata pentru urba huseana, el este sistat in momentul de fata. Asta pana cand primarul va intelege ca trebuie sa colaboreze cu CL Husi. Prin urmare,” Zilele Husilor” sta in mainile primarului Ioan Ciupilan si in capacitatea sa de a cupla la proiectele Consiliului Local, de a fi mai flexibil si onest in relatia cu ceilalti consilieri local

ioan ciupilan zilele husilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

joian ciupulan  | #105
eu vreu sa ma urc pi scena ca toti husenii ma iubeste
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031964 (s)