vineri, 26 aprilie, 2024

Delia Matache trece prin clipe grele. Tatăl ei este bolnav: “Ai căzut, la revedere!”

Distribuie:

Publicat:

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Frumoasa artistă pare fericită și împlinită, dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz. Părinții ei se confruntă cu probleme de sănătate, mai ales tatăl ei, care s-a întors curând de la mănăstire.

Tatal Deliei s-a întors acasă

Puțini știu povestea de viață a Deliei, care a stat departe de tatăl ei mulți ani. Acesta a ales viața monahală după vârsta de 40 de ani, iar până atunci fusese un ateu convins. Discuția cu un preot avea să-i schimbe complet viața, dar, după 18 ani, s-a întors acasă.

În 2004, după ce a divorțat de Gina Matache, s-a călugărit și s-a mutat pe Muntele Athos, dar problemele de sănătate l-au adus din nou acasă. Cei doi locuiesc împreună, fiind casa amândurora, iar Gina Matache a mărturisit că au nevoie unul de celălalt și că se susțin la bătrânețe, așa cum ar trebui să facă o familie.

„Cred că avem grijă unul de altul, că nici eu nu stau prea bine cu sănătate. Au început ale bătrâneții, suntem doi oameni cam la apusul vieții. La bătrânețe trebuie să ai pe cineva, măcar să-ți dea telefon la Salvare, dacă nu poate să te ajute”, a spus Gina Matache.

Tatăl Deliei este bolnav

Tatăl Deliei s-a întors acasă din cauza problemelor de sănătate. Aflăm de la soția lui că acesta a trecut printr-o operație în urma căreia i-a fost scos un rinichi. Starea lui a fost una extrem de gravă, dar problemele s-au mai remediat în timp. Totuși, are nevoie de susținere și Gina este mereu acolo pentru el.

„Am stat dintotdeauna împreună. Omul a venit acasă la el, că e casa amândurora. El a venit de 3-4 ani, când a fost operat. Săracul nu e la pat sau să zici că are ceva grav. Adică, grav a fost, în fine.

Ideea era că omul nu se mai întoarce (n.r pe Muntele Athos). E un om bolnav, eu bolnavă. Unde să se mai ducă? A avut probleme cu rinichii. I-au scos un rinichi. Acum are și o polineuropatie care îl ține. Săracul, abia merge”, a adăugat Gina Matache.

Bărbatul credea că se poate descurca singur și ar fi vrut să se întoarcă la mănăstire, dar situația este de așa natură. De asemenea, tatăl artistei spune că și-ar fi dorit ca Delia să mai apropiată de Dumnezeu, dar înțelege că aceasta nu are timp de biserică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img