joi, 25 aprilie, 2024

Denisa, a doua fată înecată vineri în Dunăre, a fost astăzi înmormântată

Distribuie:

Publicat:

Au fost momente grele astăzi pentru familia Denisei, cea de-a doua fată care vineri s-a înecat în Dunăre alături de prietena sa. Tânăra absolventă de clasa a XII-a a fost condusă pe ultimul drum sub privire îndurerate ale familiei, prietenilor și colegilor săi de clasă.

Pentru Denisa trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, însă din păcate o tragedie a avut loc vineri, atunci când aceasta alături de prietena ei, Ema, au intrat în Dunăre și nu au mai putut să iasă. Din păcate, cele două fete s-au înecat, iar scafandrii le-au adus la mal fără viață.

A doua fată înecată în Dunăre, Denisa, a fost astăzi înmormântată în localitatea natală

Astăzi Denisa a fost condusă pe ultimul drum în localitatea natală, acolo unde toți colegii, prietenii, dar mai ales întreaga familie au fost martori la înmormântarea sa. Durerea a fost uriașă și în continuare cu toții sunt șocați de faptul că cele două au murit într-un mod atât de tragic.

Nimeni nu își explică de ce Denisa a intrat în apa adâncă, cu toate că nu știa să înoate, iar aceasta ulterior n-a mai putut să iasă. De pe mal, Ema a văzut-o cum se zbate să supraviețuiască, iar atunci tânăra a sărit și ea în apă să o ajute, însă curenții mult prea puternici i-au creat probleme și Emei, într-un final și ea fiind luată de apă.

Cele două tinere erau cele mai bune prietene, iar ele urmau ca ieri să afle ce rezultate au obținut la examenul de Bacalaureat. Din nefericire, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar în cursul zilei de ieri Ema a fost și ea înmormântată în localitatea natală.

Ema și Denisa visau la un viitor frumos

Ema și Denisa își imaginau o viitor frumos și își făceau planuri cu anii care aveau să urmeze. Ema era pasionată de make-up și avea de gând să-și deschidă propiul său salon. Denisa voia să urmeze cursurile unei facultăți, însă iată că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Colegii și prietenii au adus cu ei la mormintele celor două fete sute de flori și tablouri cu cele două, dar și multe candele aprinde. Cu toții spun că acestea erau două fete cuminți, bune la învățătură și tot timpul prietenoase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img