vineri, 29 martie, 2024

Denisa Manelista A PROSTIT pe toata lumea. Un apropiat spune TOT ADEVARUL

Distribuie:

Publicat:

Denisa Manelista a tinut prima pagina a ziarelor mondene timp de mai bine de o saptamana. Totul a fost o mare inselaciune.

Boala Denisei Manelista a cazut ca un traznet peste toti fanii vedetei, care au stat cu sufletul la gura in asteptarea vestilor legate de starea ei de sanatate. Misterul s-a adancit cu atat mai mult, cu cat tanara s-a izolat si nu a dat foarte multe detalii. Informatiile au aparut in presa prin intermediul impresarilor si al apropiatilor, iar Denisa nu a mai fost vazuta in public de foarte multa vreme. Acum o alta veste naucitoare vine tot din partea unui apropiat.

Denisa Manelista a facut totul pentru bani si publicitate?

Acesta sustine ca totul a fost o inscenare si ca vedeta nu este nici pe departe atat de bolnava pe cat a lasat sa se inteleaga.

Omul a declarat pentru VIP24 ca atat manelista, cat si impresarii ei au profitat de valul de publicitate care i-a lovit si au decis sa-si promoveze melodiile pe retelele sociale, in loc sa vina si sa faca lumina in acest caz. Apropiatul Denisei spune ca intr-adevar aceasta are unele probleme de sanatate si a mers la medici pentru ca se simtea rau, insa nici vorba sa fie pe moarte. Cand informatiile din presa au luat amploare, impresarii ei au decis sa profite si ea a fost obligata sa taca, a mai dezvaluit apropiatul Denisei.

Denisa Manelista a fost luata de val(ul)..de publicitate

Apropiatul Denisei e de parere ca valul de publicitate care i-a lovit a fost mult prea tentant pentru manelista si impresarii ei care in loc sa-si linisteasca fanii si sa lamureasca lucrurile, au preferat sa profite de pe urma situatiei si sa-si promoveze melodiile. Omul a fost intrebat daca Denisa si-a inscenat #Boala, dar a recunoscut ca nu are informatii sigure in acest sens.

El crede ca nu, dar spune ca tanara de 27 de ani sigur a profitat de pe urma confuziei. S-a declarat insa, surprins de felul in care au decurs lucrurile si de deciziile luate de Denisa, de felul in care aceasta a decis sa gestioneze intreaga situatie si marturiseste ca acum spera ca Dumnezeu sa n-o pedepseasca pe manelista.

La scurt timp dupa ce Ileana Ciuculete a murit de ciroza hepatica, tragedie care a indoliat o tara intreaga, in presa au inceput sa circule informatii legate de starea precara de sanatate a Denisei Manelista, (despre care se auzise la un moment dat chiar ca a murit) care la numai 27 de ani ar suferi de aceeasi boala care a rapus-o pe cantareata de muzica populara. Zvonurile nu au fost dezmintite, ba din contra, au fost intretinute printr-o serie de declaratii facute de impresarii si apropiatii vedetei, care in tot acest timp a decis sa se izoleze, sa renunte la aparitiile publice si la postarile pe #Facebook, acolo unde erau distribuite doar melodiile sale. #Denisa Manelista

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img