marți, 23 aprilie, 2024

Deniz Brizo riscă să orbească. Cântăreața, dezvăluiri șocante

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Deniz Brizo a mărturisit că riscă să orbească. Ce a dezvăluit cântăreața despre problema cu care se confruntă, dar și din ce motiv s-a ajuns într-o a astfel de situație. Ce a declarat artista.

Deniz Brizo a dezvăluit că riscă să orbească. Ce a mărturisit artista despre starea ei de sănătate, dar și din ce motiv s-a ajuns aici. Cântăreața a povestit prin ce momente dificile este nevoită să treacă.

Deniz Brizo a dezvăluit că riscă să orbească

În exclusivitate pentru Antena Stars, Deniz Brizo a mărturisit că trebuie să meargă la un consult pentru a afla dacă are voie sau nu să se opereze, asta pentru că operația respectivă nu este potrivită pentru toate persoanele. Artista a dezvăluit că în doar un an i-au crescut foarte mult dioptriile și nu poate merge de una singură pe stradă.

„Trebuie să merg la un consult și să aflu acolo dacă mă pot opera sau nu. Din câte am înțeles, nu este valabilă pentru toate persoanele operația. Dioptriile au crescut foarte repede. Într-un an, acum am -5 și văd cam la un metru. Nu merg pe stradă singură. Nu văd și e dificil. Nici la shopping, stau și citesc și nu reușesc să disting ce scrie, iar când mă întâlnesc cu cineva cunoscut nu cunosc. (…) Eu am purtat ochelari și tot au crescut dioptriile. Ultima pereche mi i-a spart cel mic și nu m-am mai dus să fac alții”, a mărturisit Deniz Brizo, pentru Antena Stars.

De ce nu s-a operat până acum

Deniz Brizo susține că a tot anulat operația din cauza problemelor personale cu care s-a confruntat în ultima vreme. Artista a ținut să precizeze că este frustrant că nu își poate vedea nici măcar copiii.

Cântăreața este îngrijorată pentru fiica ei, pentru că și micuța are Strabism și îi este teamă ca pe viitor să nu se confrunte cu problema pe care o are ea în prezent.

„Tot am zis că mă operez, că merg la un consult, din cauza problemelor din ultima vreme, divorț, probleme de familie și job nu am mai reușit să merg. E frustrant că nu poți să îți vezi copiii, mai ales copiii. Cea mare poarta și ea ochelari, nu are diopriile așa mare, dar are și Strabism ca mine, se mișcă ochiul într-o parte și în alta uneori. Eu am anemie de gradul 1 și îmi pierd des vederea total, pentru aproximativ 15 secunde”, a adăugat artista.

Artista susține că are unele momente când își pierde vederea totat timp de 15 secunde din cauza faptului că se confruntă cu o anemie de gradul 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img